Pallontallaajat.net
Valikko

Kiireistä graffitien keskellä

Kirjoittanut Inka 6.10.2012

Täällä Brightonissa on ollu meleko kiireistä. Saavuttiin tiistai-iltana sateiseen kaupunkiin, ja vaikka takana oli raskas matkustuspäivä, meni ilta tuomareiden hotellilla rekisteröintiä säätäessä. Keskiviikkona ei ollu muuta kuin Karimin punnitus, sitä ennen ehdittiin kierrellä vähän kaupungilla ja sen jälkeen piipahdettiin Lontoossa. Muut päivät on menneet kisahallilla matseja kuvaillen, eikä kaupunkia oo ehtiny kauheesti nähdä.

Nää kuvat otettiin punnituspäivänä, kun kierreltiin Karimin kanssa kaupunkia odotellen soittoa, että milloin se punnitus alkaa. Käytännön järjestelyt on kyllä näissä kisoissa kusseet jokaisella tasolla, mutta ei onneksi kauhean pahasti. Kisat alkaa olla jo loppupuolella, ja tänään edessä on vielä finaaleja joita lähdetään kohta kattelemaan.

Lisää tästä aiheesta

6 Kommenttia

Eveliina 6.10.2012 at 22.39

Ihana tuo siun kuva ;)

Vastaa
Inka 9.10.2012 at 9.53

Kiitti! Heräsin oikiasti keskellä yötä tän postauksen kirjoittamisen jälkeen miettimään että olis niitä varmaan ollu parempiakin kuvia mutta onneksi se ei oo niin nuukaa! :)

Vastaa
Ulla 8.10.2012 at 13.21

Voi että sää oot kaunis! Ihana kuva ja ihkuja graffitteja, love them! Vitsi mekin oltiin Lontoossa ja oisin halunnut jo aiemmin hehkuttaa, että ollaan samalla viikolla suuntaamssa Britteihin!! :) Mutta en voinut ku oltiin päätetty pitää reissu kaikilta salassa :)

Vastaa
Inka 9.10.2012 at 9.54

Nojoo vähän ko lukkiin äsken että olitta samoilla huudeilla niin alko naurattaa! Mutta ihana että onnistuitta pitämään sen salaisuuden, mää en ikinä malttais. :) Ja Brighton on täynnä noita makeita graffiteja, tykkäsin kans ihan sikana!

Vastaa
Nella 11.10.2012 at 10.11

Eih, tuolla olis aivan täydellistä kuvailla. Noi graffat ja kaikki, haluun!

Vastaa
Inka 11.10.2012 at 15.25

Tell me about it! Vähän jäi harmittamaan kun en ehtinyt kunnolla paneutua kuvailuun kun aikaa oli niin vähän, mutta onneksi muutama räpsy tallentu muistikortille!

Vastaa

Jätä Kommentti