Pallontallaajat.net
Valikko

Ostoksilla Englannissa

Kirjoittanut Inka 10.10.2012

Miksi shoppailla Briteissä, kun kurssi on tällä hetkellä niin tolkuttoman huono? No sen vuoksi, että osassa paikoista hinnat on jo lähtökohtaisesti Suomea edullisempia, että oli kurssi melkein mikä tahansa, tulee kamat halvemmaksi kuin Suomesta hankkiessa. Tämä mantra mielessäni painelin reissuun budjetti paukkuen.

No ei vaan, olin tsekannut etukäteen mitä lähden hakemaan, ja keskiviikkoisella Lontoo -reissulla tein täsmäiskun Oxford Streetin Uniqloon. Puljun nettisivuilta oli nimittäin jäänyt takaraivoon 15 punnan lampaanvillapaidat, jotka päätin kotiuttaa. Hiplasin vähän kashmireita, mutta jätin niiden oston suosiolla jenkkeihin, missä kurssikin on, no, vähän armollisempi. Sen sijaan mukaan lähti villaneuleiden lisäksi täydellinen lentovaate eli musta merinovillainen napiton neuletakki, jota voi käyttää parhaimmillaan vaikka peittona. Ja musta väri peittää tietty kaikki tahrat, joten neule kestää pidemmänkin reissun!

Brightonissa suuntasin kaikkien Englannin ensikertalaisten rakkauskohteeseen eri Primarkiin, mistä ostin jo aikaisemmin hyväksi havaittuja juttuja: yhdeksän punnan farkut ja kahden ja puolen punnan perustopin. Lisäksi koruvalikoimasta nappasin neljän punnan edestä tämän hetken trendiä, eli statement -korun. Oon käyttäny yhtiä Primarkin (tai oululaisittain raimarkin) farkkuja puolitoista vuotta melko kovasti, ja päätinkin nyt hankkia toiset kaverit noiden hyvin säilyneiden pöksyjen viereen. Tummansiniset versiot oli makijat, mutta kolmannella käyttökerralla varmuusommel lähti purkautumaan pohkeen kohdalta. No, yheksän punnan farkuissa sen ehkä ymmärtää ja ompelinkin varmuusompeleen takaisin kiinni. Aikaa meni kolme minuuttia ja mielipahalta vältyttiin.

Mutta niin, kaks villaneuletta ja yks merinovillatakki, hyvät farkut, perustoppi ja statement -koru yhteensä reilu 65 puntaa. Not bad, I say. Suosittelen siis suuntaamaan Briteissä Uniqlohon ja Primarkiin, mutta järki kädessä.

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Riikka 10.10.2012 at 11.58

Mä olin just Lontoossa ja tein kyllä muutaman ihan loistavan ostoksen just Primarkista. Hinnat on matalat ja laatu vähintään yhtä hyvä kun vaikka H&M:llä. Uniqlossa ei tullut edes käytyä, ehkä ensi kerralla sitten muistan senkin ;)

Vastaa
Inka 10.10.2012 at 14.32

Tosi hyvä vertaus tuo H&M, sillä laatu on oikeastaan aika samanlaista. Suurin osa on jotain polyesteri- ja akryylijuttuja mut jos lukee materiaalilaput niin sieltä löytyy onneksi myös niitä villaisia ja puuvillaisia juttuja. :)

Mäki kävin nyt ekaa kertaa Uniqlossa, ja käyn taatusti myös tulevaisuudessa. Aattelin et se olis paljon kalliimpi kun käyttävät kuitenkin hyviä materiaaleja mutta yllätti positiivisesti, kerranki niin päin!

Vastaa

Jätä Kommentti