Pallontallaajat.net
Valikko

Kivirannalla

Kirjoittanut Inka 16.10.2012

 Laitetaanpa tähän väliin vähän nätimpiä kuvia noiden makkarakuvien jälkeen ja palataan Brightoniin. Kaupunkihan sijaitsee Englannin kanaalin rannalla, ja näkymät rannalta ovat melkoiset. Brightonin pier on melko kuuluista, mutta tuosa yllä olevassa kuvassa näkyy vanha laituri, joka oli melkoisen paljon pienempi kuin tuo nykyinen. Meidän hotelli sijaitsi aivan tuota vanhaa pieriä vastapäätä, joten oli mukava aamulla aina ensimmäisenä ulos mennessä nähdä vanhan laiturin jämät. :)

Kisat järjestettiin Brighton Centressä joka sijaitsee aivan rantakadun vieressä, ja meidän hotellilta oli sinne matkaa muutamia satoja metrejä. Yhtenä päivänä kisapaikalla ei ollut muutamaan tuntiin ollenkaan suomalaisten matseja, joten sain rauhassa käydä kävelemässä rantsulla. Kaikki muut kisaajat jumittivat kisapaikalla, joten kävelyretki meni ihan ylhäisessä yksinäisyydessä. Tai no ei aivan, sillä olihan rannalla muitakin, eikä mikään ihme, sillä ilma sattui olemaan tosi hyvä ja näkemät ihan hyvät.

Ja kyllä noissa maisemissa kelpasi ottaa pieni kävely. Toki täytyy myöntää, että tuolla isokivisellä rannalla kävely oli meleko hankalaa, ja aika nopsaan tuli tosi kuuma. Aurinko paistoi sen verran, että olis varmaan pärjänny pelkällä lyhythihaisella, mutta koska olin koko reissun pukeutunu ihan liian lämpimiin vaatteisiin (eli samoihin kuin Suomessakin), päätin jatkaa samalla linjalla ja käpyttelin rantsulla villapaita päällä naama punaisena, ja tyylikkyys oli taattu.

Mutta ei haitannut noissa maisemissa. Takaisin menin kuitenkin helpomman kautta rannan vieressä olevaa asfaltoitua tietä pitkin.

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Nella 18.10.2012 at 10.01

Huhhu, melkosia kuvia. Melkoset maisemat! Mun enkkulakuume kasvaa vaan koko aika pahemmaks, oli siis pakko sopia että lähden siskon luokse kylään Sunderlandiin tossa keväällä (;

Vastaa
Inka 18.10.2012 at 15.43

Loistava uutinen!! Pääset nääki rantsulle, tosin vähän pohjosemmas mutta ei kai se oo niin nuukaa. Jeee!! :)

Vastaa

Jätä Kommentti