Pallontallaajat.net
Valikko

Taiteilijoiden kotikolossa

Kirjoittanut Inka 29.10.2012

Palataan vielä Brightoniin ja meidän majapaikkaan joka oli, kuten yllä olevasta kuvasta näkee, aivan mahtava! Meillä oli ihan hirviää säätöä majoituksen kanssa. Kisajärjestäjät halus, että kaikki majoittuu kumppanihotelliin. Ainoa ongelma siinä vain oli, että se oli törkeän kallis: 450e/naama/viikko. En pitäny minnään. Soudattiin huovattiin pitkään, kunnes päätettiin ottaa majoitus jostain muualta, ja saatiin vielä Janne meidän kanssa kimppaan. Lopulta varattiin meille kolmen hengen huone 700e/viikko/3hlö. Hivenen edullisemmin siis. Lopulta meidän hotelli oli vielä lähempänä kuin kisajärjestäjän tarjoama, siisteydestä ja persoonallisuudesta puhumattakaan!

Majapaikaksi valikoitui jotain sellaista, missä me ei yleensä yövytä. Artist Residence oli vähän sen oloinen, että tuo persoonallinen sisustus olis saattanu tuoda hintaan niin paljon lisää, että sitä tuskin oltais valittu. Mutta valittiin kuitenkin ja onneksi otettiin, sillä majoituskokemus oli aivan mahtava. Me saatiin kellarissa oleva huone, missä oli tuo yks iso parisänky, ja samassa tilassa oli työpöytä telkkareineen. Telkkarin vierestä lähti pieni kapea käytävä, missä oli sitten majoitusnurkkaus sille kolmannelle henkilölle, näin ikään:

Eli käytännössä Jannella oli oma huone! Se osoittautui tosi hyväksi asiaksi, sillä meidän aikataulut meni reissulla vähän ristiin, ja Jannen piti olla tuomaroimassa jo reilusti ennen sitä, kun me Karimin kanssa valuttiin kisapaikalle. Ei siis tarvinnut yrittää hipihiljaa hoitaa aamutoimia pimeässä, vaan sai vähän enemmän liikkumavaraa ilman, että piti pelätä herättävänsä muita. En oo missään muussa majapaikassa tämmöiseen törmännyt, mutta en kyllä oo kovin montaa kertaa ollutkaan kolmen hengen huoneessa.

Hotelli oli siis tuommoinen taiteilijafiiliksiin virittäytynyt, ja jokainen huone on ihan uniikkinsa taideteoksineen. Meidän huoneen teoksista vastasi brittiläinen taiteilija Lydia Shirreff, ja huone oli täynnä tuommoisia koristeita, en oikein tiiä miksi niitä kutsuisi, mutta makeita olivat.

Lattialla ei meidän onneksi ollut haisevaa kokolattiamattoa, vaan ihan oikea puulattia, pisteet hotellille myös siitä. Kylppäristä ootin pahinta, mutta sekin oli vallan mainio. Todettiin meidän majoitusvalinta siis tosi onnistuneeksi, varsinkin viimeistään siinä vaiheessa kun vierailtiin sillä kisajärjestäjän suosittelemalla hotellilla (missä kaikki muut meidän seuralaiset majoittuivat). Ahtaita käytäviä, haisevia kokolattiamattoja ja loputtomasti portaita. Eksyin muutamassa minuutissa.

Että jos menette joskus Brightoniin, minä suosittelen koko sydämestäni Artist Residenceä! Sieltä saa vielä aamiaisen ilmaiseksi, jos varauksen tekee hotellin omilta nettisivuilta. Me ei saatu, kun varattiin booking.comista. Likellä sijaitseva Sainsbury’s piti kuitenkin huolen siitä, että aamiaisella oli aina mansikoita.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti