Pallontallaajat.net
Valikko

Pandalla kylässä

Kirjoittanut Inka 5.11.2012

Kun ajeltiin Oulusta Helsinkiin ennen Pietarin -matkaa, päätettiin tehdä yks pysähdys Jyväskylän huudeilla. Siellä ollaan koitettu pysähtyä useasti aikaisemminkin, mutta aina tuo meidän vierailukohde on ollut kiinni. Kerrankin oltiin liikkeellä ihmisten aikoihin, ja rossailtiin mutkien kautta Vaajakoskella sijaitsevaan Pandan karkkitehtaanmyymälään. Jätin suomituliaiskarkkien oston tietysti viime tippaan, ja hankinkin ne tuolta Pandalasta.

Olin yllättynyt siitä miten suosittu kauppa oli, sillä pihan parkkipaikat oli melkein täynnä ja itse myymälässä oli melko ahdasta, erityisesti tuon maistiaistelineen kohdalla. :) Maistiaisia oli muutenkin ympäri kauppaa, joten kelepas. Kierreltiin aikamme, ja jos totta puhutaan niin olin kyllä vähän pettynyt, sillä odotin jotain supertarjouksia mutta aika heikkoja olivat lopulta tarjoukset ja tuotteet melko samoja mitä naapurin Salessa.

Toisaalta enempiä ei tarttettu, kun oli mun lempparilaku tarjouksessa. Tosin osti sitä tuliaisiksi, tietty, mutta täytyy tunnustaa että en ihan koko pussia jakanut eteenpäin, vaan muutaman patukan pidin itselläni.

Odotan aina hirmu paljon kaikilta tehtaanmyymälävierailuilta, sillä ne on jotenkin tosi siistejä ja jänniä. Niissä saattaa esimerkiksi olla myynnissä jotain semmoisia tuotteita mitä ei normisti saa tai sitten huippuja supertarjouksia ja tietty niitä maistiaisia. Täytyy kyllä sanoa, että mun lempparitehtaanmyymälä sijaitsee edelleen Helsingin Herttoniemessä ja on Marimekon. :)

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti