Pallontallaajat.net
Valikko

Pakkailut valmiina, jes!

Kirjoittanut Inka 9.11.2012

Nyt on sattunut aikamoinen ihme. Meillä on nimittäin lähtö huomenna eikä kello ole vielä edes iltakahdeksaa ja kaikki on valmiina! Laukut pakattuina, lähtöselvitys tehtynä, lentoliput tulostettuina, kartat valmiina ja passit  lähtökuopissa. Yleensä oon tässä vaiheessa suunnilleen vielä tekemässä työjuttuja, miettimässä että miten päästään lentokentältä majoituspaikkaan ja kaavailemassa mielessä pakkauslistaa.

Lähdetään siis huomenna Berliiniin, ja kaikki on valmista sitä lukuunottamatta, että ei olla saatu vielä Karimin setää puhelimen päähän. Ei siis vielä tiedetä, että päästäänkö näkemään niitä mutta pidetään peukut pystyssä, että puhelu menis tänään läpi!

Meillä lähtee lento huomenna vähän ennen yhtä, ja koska ei saatu mitään hyviä lentoja Helsinkiin eikä ehditty napata VR:n tarjousjuniakaan, mennään sinne autolla. Matkaanhan kuluu semmoiset makijat seitsemän ja puoli tuntia, joten herätyskello pärähtää soimaan nippanappa huomisen puolella, yheltä. Oonki tässä yrittäny jo pari tuntia rauhoittua teekupin äärellä, että unta tulis jo yheksän maissa. Toivotaan, että tunnin kuluttua oon jo unessa.

Ja mites nuo mun maskipakkaukset? Ei kyllä ikinä uskois, että ne on ihmisen joka reissaa keskivertoa enemmän. Vois hankkia matkaystävällisemmät pakkaukset esimerkiksi kaikesta. Onneksi niitäkin on Saksassa saatavilla paremmin kuin täällä, vois ehkä panostaa semmoiseen matkamaskiosastoon!

Palaillaan seuraavan kerran reissutunnelmissa!

EDIT: Kaks tuntia myöhemmin: leipasin just piirakan aamiaiseksi, eli hienosti meni! :D

Lisää tästä aiheesta

3 Kommenttia

Anonymous 9.11.2012 at 22.34

Valaisepa vielä tällaiselle yksinkertaiselle matkailjalle lyhykäisesti: miten tehdään lähtöselvitys netissä? Millä tavalla se nopeuttaa asioita kentällä? Kiitos etukäteen !

Vastaa
Inka 9.11.2012 at 22.42

Meillä on airberlinin lennot niin siellä niiden nettisivuilla on melko selkeästi ohjeet että missä se web check-in tehdään. Meidän lennot on halvimmasta hintaluokasta eikä siinä ollut edes mahdollisuutta tehdä lähtöselvitystä muualla kuin netissä etukäteen, eli pakon edessä tässä ollaan liikkeellä. :D Ei vaan, tosi kätevähän tuo on, kun boarding passin voi tulostaa jo kotona eli lentokentällä voi painella suoraan turvatarkastukseen lippu ojossa, eli ei tartte varautua jonoihin.

Toki nyt kun meillä on ruumaan laitettavaa matkatavaraa niin meidän täytyy joka tapauksessa mennä baggage drop -tiskin kautta.

Sama homma eli pakollinen web check-in on käytössä ainakin Ryanairilla, muilla ei ole tullut vielä vastaan mutta taitaa olla jo melkein kaikilla lentoyhtiöillä se mahdollisuus, mikä on sinällään kätevää.

Toivottavasti selvensi! :)

Vastaa
Anonymous 11.11.2012 at 23.07

Juu, kiitos!

Vastaa

Jätä Kommentti