Pallontallaajat.net
Valikko

Matkahaaveita ensi vuodelle

Kirjoittanut Inka 25.11.2012

Kuva

Tämän vuoden reissut on nyt tehty. Ensimmäistä kertaa melkein vuoteen olen taas siinä tilanteessa, että mulla ei oo ostettuina yhtään lentoa. Nyt on siis mainio aika vähän haaveilla ja suunnitella tulevia ens vuoden reissuja! Jossain vaiheessa teen taas oman postauksensa tämän vuoden reissuista ja laskeskelen vähän päästöjä, mutta näin marraskuun puolella tuntuu, että ihan vielä ei oo sen aika.

Ens vuodelle suunniteltuja reissuja on tosi vähän, toistaiseksi ainoat kaksi mitä tiedän että tapahtuu on reissu Lontooseen Mipan luo kattomaan Viva Forever -musikaalia ja tietty se jenkkien toinen road trip. Muuten on vielä aika avointa, mutta haaveita toki on.

Kuva

Haluaisin lomalle. Siis semmoselle ihan oikealle lomalle, minkä päätarkoitus on ottaa iisisti ja napsia kateutta herättäviä rantsukuvia. Eka syy siihen on se, että meidän viime reissut on käyny aika raskaiksi ja toinen syy se, että en oo koskaan ollu semmosella! Oon käyny vaan rehellisillä kaupunkilomilla, ja tehän kyllä teidätte että niistä on lomailu kaukana! Nyt siis tuntuisi enemmän kuin asialliselta lähtä vähäksi aikaa makoileen rantsulle ja polskimaan rantavedessä.

Mutta sitten kun alan miettiä, että minne semmoiselle lomalle lähtis, niin yhtäkkiä kaikki paikat tuntuu olevan niin kaukana (=kalliit lennot), että ajatus rankahkosta kaupunkilomasta alkaa tuntua huomattavasti houkuttelevammalta. Ja niin siirtyy taas oikea loma kauemmas meikäläisestä.

Jos hommat menee suunnitellusti, mulla tulee olemaan syyskuuhun asti hyvin aikaa reissailla ja syyskuusta eteenpäin ihan liian vähän aikaa reissuihin. Vuoden alkupuolella pitää siis ottaa kaikki irti siitä, että mahdollisuus jatkuvaan reissaamiseen vielä on.

Alkuvuonna haluaisin käydä ainakin Madridissa, Lontoossa ja Nizzassa.

Vuoden alkupuolella, vaikka huhtikuussa, vierailisin mielelläni myös Itävallassa. Oon jo monena vuotena aikonu käydä tsekkailemassa mun vanhoja vaihtohuudeja ja Wieniä, että oliskohan nyt jo sen aika? Lennot Wieniin on ihan säälittävän kalliita, mutta jos olisin ajoissa liikkeellä, saattaisin löytää Airberliniltä jotku halvat lennot. Olis niin huippua käydä vähän tutuilla huudeilla ja tietty nähä tuttuja tyttöjä, joten pitää toivoa että reissu onnistuis! Huhtikuussa siellä oli muistaakseni jo ihan lämmintäkin…

Kesän korvilla haluaisin käydä taas Balkanilla. Nyt vois kulkea linja-autolla ja käydä niissä paikoissa, missä viimeksi ei käyty: Albaniassa ja Montenegrossa. Lisäksi samalla reissulla vois piipahtaa uudelleen Serbiassa ja tutustua paremmin Kroatian rannikkokaupunkeihin. Se vois olla täydellinen reissu ennen Suomessa vietettyä kesää ja elokuun jenkkireissua, sen jälkeen malttais ehkä ollakin kotimaassa sen pari kuukautta. :) Karimiakaan ei varmaan kauaa tarttis tuolle reissulle houkutella.
Kuva

Tiiän, että vaikka tuun viettämään Jenkeissä koko kuukauden, on mulla sen reissun jälkeen ihan hirviä matkakuume pois Suomesta ja jos käy samalla tavalla kuin viime reissun jäljiltä, ylibudjetoinnin jälkeen vielä rahaakin jäljellä. Syksyllä mun reissutahti yleensä hidastuu, ja ens vuoden syksynä oon jo tiukasti hommissa säästämässä rahaa tulevaisuuden isoihin juttuihin, joten reissuille ei enää oo niin paljon aikaa.

Ainoa mahdollisuus mulle lomailla ens vuoden loppupuolella lienee syysloma, jolloin mullakin pitäisi olla ainakin toisista töistä vapaata. Silloin vois tasapainottaa sitä loppuvuoden niin vähäistä reissailua menemällä jonnekin supersiistiin paikkaan vähän kauemmas, esimerkiksi Tokioon tai Kuubaan!

Tietty mulla ja Karimilla alkais olla pikkuhiljaa aika taas osallistua Taekwon-Don kansainväliselle opettajaseminaarille, sillä edellisestä on jo nyt kulunut yli vuosi ja haluttais käydä niissä kerran vuodessa. Ens vuonna seminaareja järjestetään Irlannissa, Uudessa-Seelannissa, Nykissä, Jamaikalla ja Belgiassa, eikä mikään noista tunnu kovin mahdolliselta. Voi siis olla, että käydään IIC:llä vasta 2014…

Eli ens vuoden reissuhaaveet lyhyesti: Madrid, Lontoo, Nizza, Wien, Balkan (Albania, Montenegro, Kroatia ja Serbia), USA ja Tokio/Kuuba/muu siisti mesta. Olispa makijaa eli ei kun vaan säästämään!

Mitä reissuja teillä on suunnitelmissa ens vuodelle? Vai onko vielä tänä vuonna tulossa jotain siistiä?

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Anonymous 25.11.2012 at 20.57

Marokko, Costa del Sol, Argentiina, NY. :)
/Mipa

Vastaa
Inka 25.11.2012 at 22.46

EN KESTÄ!!!

Vastaa
Anonymous 26.11.2012 at 2.45

Hox nää on edelleen haavetasolla, ainoo mikä aika varmasti toteutuu on toi Costa del Sol ja se ei oo mikään uus ja eksoottinen! :D Mutta teretulemast musikalisoimaan ja treffaillaanpa joulun pintaan ja keskustellaan haaveista ja suunnitelmista? :) Siellä kulmilla 23.12.-6.1.!

Vastaa
Inka 26.11.2012 at 9.12

No mut sunt tuntien haaveet toteutuu. :)) Voin sitte kuolailla sun Argentiina -kertomuksille ja muille. Joo nähhäänpä, hyvä että sait lennot ostettua!

Vastaa

Jätä Kommentti