Pallontallaajat.net
Valikko

Harmittavan heikko ruokakokemus

Kirjoittanut Inka 26.11.2012

Jokohan nyt olis synttärit juhlittu? Ne on nimittäin ollu aikamoinen tekosyy mässäilyyn tässä jo neljän (!) päivän ajan, että alkais jo pikkuhiljaa riittää. Tänään Karim antoi mulle synttärilahjan toisen osan, kun se vei mut lounaalle Titanic -ravintolaan. Me ei käydä juuri koskaan Oulussa ulkona syömässä, joten nyt on ollu ihan kiva käydä meidän molempien synttäreiden kunniaksi ja vielä semmoisissa paikoissa, missä ollaan pitkään aiottu.

Tuo Titanic on saanu paljon kehuja siitä, että se on vähän niinkuin laivan buffahenkinen ravintola. Sisustus on tietty Titanicia muistelevaa ja tuo buffapöytäkin on laivan muotoinen. Näillä on tosi monipuoliset ja hyvin päivittäin vaihtuvat ruokalistat netissä. Oon kuullu monilta kavereilta kehuja tuosta noiden buffasta että on aivan huippu, enkä malttanu odottaa että pääsen testaamaan.

Pieni pettymys se sitten kuitenkin oli. Siinä pari kertaa pöydän ympäri kierrettyäni en lopulta laittanut lautaselleni muuta kuin uunilamasta ja salaattia. Uunilammas oli kuulemma ravintolan paras annos ja taivaallisen hyvää, mutta enpä pitäny juuri minään. Otin mää myös yhen palan pannupizzaa, ja se oli hyvää kunhan oli ensin ottanu puolet täytteistä pois. Tuolla oli kaikki muut pizzavaihtoehdot kinkullisia paitsi kasvisversio, missä oli sitten oliivia ja herkkusieniä, not my cup of tea. Mutta riisuttuna ainakin oli ihan hyvää pizzaa.

Jälkkäriksi oli sitten mustikkapiirakkaa vaniljakastikkeella, toscakakkua ja samoja suklaa- ja kaurakeksejä mitä vetelin naamaani finskin loungessa viime kuussa.

Toista kertaa ei varmaan tuonne siis mennä. Harmi, sillä olisin halunnu tykätä tuosta paikasta, vaikutti kuitenkin sen verran symppikseltä.

Mietin vähän aikaa että kannattaako tämmöistä negatiivista postausta tehä, mutta sitte aattelin ko oon hehkuttanu niin paljon kaikkia muita paikkoja että jospa vähän tasapainottas. Sori Titanic, ehkä ens kerralla!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti