Pallontallaajat.net
Valikko

Kolome kassia

Kirjoittanut Inka 28.11.2012

Nämä kolome kassia on makoilleet meidän makkarin nurkassa jo jonku päivän. Arvaatteko mitä niissä on? No meikän ostamat joululahjat! Nyt, marraskuun lopussa, oon niin onnellisessa tilanteessa että oon ostanu jo KAIKKI joululahjat, jess!! Ei mitään paniikkiostoksia ruuhkassa viimeisinä päivinä ennen joulua eikä (toivottavasti) kiroilua, kun pakkaan lahjat pakettiin ja teippi loppuu just eikä kaupat aukea kuin vasta joulun jälkeen.

Ehei, tänä vuonna meikämimmi on ajoissa. Jos totta puhutaan, niin ei tuossa kyllä ole ihan kaikki. Pari pakettia on nimittäin vielä matkalla. Käytin hyväkseni viime torstaina olleen palkkapäivän ja ostaa pärräytin perjantaina kaikki lahjat, täältä Oulusta ja tilailin samalla myös jenkkiläisistä nettikaupoista juttuja hyväksikäyttäen black fridayn alennuksia, jes! Pari juttua aattelin ite vielä neuloa, mutta ne valmistunee kyllä. Mutta kaikki mitä on ostettavaa, on ostettu. Jesh! (Tähän vielä yks jes kuvaamaan sitä, että oon mielissäni, ihan vaan jos ei tullu kaikille selväksi.)

Mun mielestä joululahjojen antaminen on ihan parasta, ja aloitankin yleensä lahjojen suunnittelun jo hyvissä ajoin, ja joskus saatan ostaa joululahjoja jo kesän alennusmyynneistä! Mulla on joka vuosi vähintään yks lista siitä, mitä annan kullekin lahjaksi ja sekin tehdään jo joskus syyskuussa. Näin pyrin varmistamaan, että annan jokaiselle jotain mieluista, ja että ainakaan multa ei tuu mitään ihme lahjoja jotka hengaa pari vuotta kaapissa ennenkuin ne raskitaan heittää roskiin (tai ainakaan toivottavasti).

Toki olis voinu olla viksumpaa kuvata nuo lahjat paketoituna, mutta ehkä ens kerralla! Aattelin odottaa että mulla on kaikki lahjat koossa ja pitää sitten kunnon paketointisulkeiset.

Jepjep, alkaa olla vähän jutut vähissä. Jos jollakin on jotain postaustoiveita niin tämä on se hetki, kun niitä kannattaa esittää.

Onko kellään muulla jo lahjat hankittuina vai onko viime tippa paras tippa?

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

ellu 3.12.2012 at 2.05

Haudihou! Löysin perille ja koukutuin. Joululahajahankinnat on tänä vuonna sujunu yllättävän iisisti ja helepottaa muuten kummasti, kun ei tartte viime hetken paniikissa lähtä kauppoihin. Parasta muuten on paketoida kaikki lahjat kerralla aatonaattoyönä kynttilänvalossa. Peeäs. Oon aina valamis uuteen alias-matsiin! Muutkin lautapelit käy.

Vastaa
Inka 3.12.2012 at 9.13

Jes, tervetulua remmiin! :) Joo mää en varsinaisesti malttanu oottaa ihan sinne aatonaattoyölle vaan paketoin kaikki lahjat sillon lauantaina ennen juhulia… Onneksi on vielä pari pakettia vaiheessa niin ehkä jää mahollisuus siihen, mutta en kyllä oikeastaan usko sillä en vaan millään malta! Ja joo pelihommat kyllä kelepaa! :)

Vastaa

Jätä Kommentti