Pallontallaajat.net
Valikko

Majoituspaikka häämatkalle löytyi!

Kirjoittanut Inka 2.12.2012

Sitten kun me mennään naimisiin, tulee meillä olemaan tietysti myös häämatka! Siitä tulee kaksiosainen ja ensimmäinen osa tapahtuu tietysti meidän molempien lempparikaupungissa New Yorkissa. Tänään sitten surffaillessani siellä täällä tuli vastaan meidän häämatkan majoituspaikka, miten mahtavaa! Tai ainakin jos minä saisin yksin päättää.

Mun mielestä olis paljon siistimpää olla asunnossa kuin jossain hotellissa, sillä olis ihan käydä ruokaostoksilla Whole Foodsissa ja tulla sitten niiden täysinäisten ruskeiden paperikassien kanssa kotiin ja kokata niistä upeista raaka-aineista upeita häämatka-aterioita! Samalla vois tietysti hengailla niillä omilla New Yorkin huudeilla, eikä tuommoisessa asuntomajoituksessa tulis läheskään niin turistifiilis mitä hotellissa majoittuessa!

Tämä meidän tuleva häämatka-asunto sijaitsee Dumbossa Brooklynin puolella, ja tuosta on melko makijat maisemat sitten tuoraan ikkunasta Brooklyn Bridgelle. Mikä oliskaan mahtavampaa kuin New York -päivän jälkeen nauttia hyvää ruokaa ja ihastella ikkunasta sitä siltaa? Ja mikä parasta, tuo sopis just täydellisesti meidän budjettiin!

Muu Dumbo näyttää muun muassa tuolta. Voi että olis ihana olla New Yorkissa just nyt!!

Kuvat ja majoituspaikka löytyi Airbnb -sivuilta, joissa oon vieraillu joskus kauan sitten mutta nyt vasta tajusin miten mahtava sivu se onkaan! Sieltä löytyy juuri semmoisia kaupunginosafiilistelykuvia, mitä minä rakastan ja tykkään ihastella fiilistelymielessä varsinkin ennen reissua. Ja parasta on tietty se, että kuvat ei sijoitu pelkästään New Yorkiin (mistä on muuten tosi monta kaupunginosaa valittavana), vaan myös esimerkiksi San Franciscoon ja Lontooseen.

Jatkanpa tässä tätä omaa nojatuolimatkaani ja haaveilua elokuisesta New Yorkista.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti