Pallontallaajat.net
Valikko

Joulu tuli taloon

Kirjoittanut Inka 3.12.2012

Eilen laitettiin viimein joulua meidänkin kotiin! Siinä kaivellessani joulukoristeita mua alkoi naurattaa meidän koristeiden määrä, yksi vaivainen pikkuruinen laatikko! Siellä oli muutama joulupallo, jouluvalot ja pari pientä koristetta. No, onpahan joku asia missä ei ole ihan hirviänä kertynyt krääsää..

Oon aikaisempina vuosina ollut sitä mieltä, että tänne meidän kotiin ei kannata laittaa mitään koristeita, kun mennään aina jouluksi vanhempien luo. Silloin kun asuin yksin en tainnut laittaa yhtään mitään koristeita. Jostain syystä mulla on tänä vuonna tehnyt mieli koristella edellisvuosia enemmän, ja jossain vaiheessa puhuttiin ihan vakavasti jopa joulukuusesta! Sitä ei olla kuitenkaan menty hankkimaan, ja se taitaakin jäädä vielä tänä jouluna ostamatta. Muutenkin taidetaan pärjätä niillä vähillä mitä meillä on, mutta tuovatpa nekin vähän kuitenkin joulutunnelmaa. Ehkä innostutaan ostamaan jotain uusia koristeita sitten joulunjälkeisistä alennusmyynneistä!

Mun lemppari on ehdottomasti nuo meidän jouluvalot, vaikka toki Karimin viime vuonna tekemä söpö tonttupariskuntakin on aika mahtava.

Eilen syötiin sunnuntairuokaa – Karim kypsytteli lihoja uunissa useamman tunnin ja teki siihen kaveriksi vielä kukkakaalimuusia. Miksiköhän sitä ei tuu annettua ruuan muhia uunissa tuntikausia useammin, sillä eihän se vaivan määrä siitä suurene. Maku on aina niin mahtava, että olisi sen ennakoinnin väärti.

Meikältä ei vielä tuo nostelu ihan onnistu kaikkein kauneimmin, mutta yritän kovasti. Toivottavasti tässä alkais jotain kehitystä joskus tapahtua.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti