Pallontallaajat.net
Valikko

Silmänruokaa, tai sitten ei

Kirjoittanut Inka 6.12.2012

Tein eilen hodareita, ei menny ihan niinko römssöössä. Tekkiin samoja jo toista kertaa enkä siltikään saanu noista yhtään houkuttelevamman näkösiä. Tai no, viime kerralla ei ollu leivinjauhetta niin taikina ei kohonnu yhtään, mulla oliki sitten edessä pyöreähköjä lettuja misä oli keskellä nakki. Niinko joku joskus sano, että ei se mee sillain että ko tekee ite niin saa just semmosen ko haluaa, vaan ko tekee ite niin saa just semmosen ko sillä hetkellä sattuu tulemaan.

Mutta oli ne ainaski hyviä! Ja onneksi on Felixin sokeritonta ketsuppia (ok, siinä on kyllä maissitärkkelystä). En oo käyttäny ketsuppia varmaan vuoteen mutta nyt taas voi, jes!

Mahtavan makuiset hodarit

4 munanvalkuaista
4 dl juustoraastetta
2 tl leivinjauhetta
2 tl mantelijauhoja
12 nakkia

Vatkaa munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää kaikki muut aineet varovasti kääntelemällä niin että taikina pysyy edelleen kuohkeana. Annostele lusikalla pellilla 12 kekoa, iske nakit päälle ja nostele niiden päälle vielä pienet keot taikinaa. Paista 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia eli niin kauan, kunnes hodarit ovat saaneet vähän väriä.

Jos joku tekkee ja saa kauniimpia niin ei tarvi saa tulla leuhottaan! Ps. Miks kananakkien pitää olla niin kalliita ja miks ne pitää piilottaa sinne stokkan nakkitiskin pimeimpään nurkkaan?

Huippua itsenäisyyspäivää!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Anonymous 6.12.2012 at 15.25

Ei se ulkonäkö vaan se maku! Hyviä ne oli ainaki sillon viimeksi :D

-Tytti

Vastaa
Inka 7.12.2012 at 9.19

Jep! Maun puolesta onnistu taas mutta olishan se kiva jos sapuska näyttäis vähänkään houkuttelevalta. No, pitää treenata kovasti! :D

Vastaa

Jätä Kommentti