Pallontallaajat.net
Valikko

Uusia kohdevaihtoehtoja oululaisille

Kirjoittanut Inka 11.12.2012

kuva

Eilen illalla bongasin Facebookista uutisen, jonka mukaan norwegian aloittaisi lennot Oulun ja Alicanten välillä – mahtavaa! Oulusta käsin pääsee nimittäin reittilennoilla suoraan ainoastaan muutamaan kohteeseen, joten tuo Alicante oli tervetullut lisä siihen joukkoon, johon kuuluu aiemmin Helsingin, Tukholman ja Kööpenhaminan lisäksi Las Palmas.

Me lennettiin Karimin kanssa Alicanteen viime vuoden syyskuussa, kun osallistuttiin ITF:n Conventioniin, joka järjestettiin vähän matkan päässä Benidormissa. Sillon Alicanteen lentäminen oli superkallista ja vaivalloista, ja mekin taidettiin matkata Oulusta ensin junalla Tampereelle, sieltä sitten Ryanairilla Milanoon ja sieltä viimein Alicanteen. Paluumatka meni vähän eksoottisempaa reittiä: Alicantesta lennettiin ensin Espanjan sisällä Zaragozaan, sieltä yöksi Lontoon Stanstedin kentälle mistä nykästiin sitten Tampereelle, ja junalla Ouluun. Nyt sitten pääsisi suoralla lennolla ja vielä tajuttoman halvalla!

Hinnat nimittäin on halvimmillaan 75 euroa per suunta. Ainoa mutta on, että Oulusta pääsee Alicanteen kerran viikossa eikä paluuvaihtoehtojakaan ole yhtä enempää. Käytännössä reissussa pitäisi olla vähintään tiistaista maanantaihin, ja olipa ne lentoajatkin aika hirveitä (missä välissä munsta on tullu niin vanha että kehtaan märistä joistakin huonoista lentoajoista jos kyseessä on halapa lento!?): lähtö on aamukuudelta ja paluulento lähtee espanjalaista aikaa keskellä yötä.

No, Benidorm oli sen verran makia että sinnehän vois nyt rysäyttää vaikka toisenkin kerran, esimerkiksi lokakakuun MM-kisoja seuraamaan.

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Lindsay 12.12.2012 at 11.52

Me just toissa päivänä katseltiin toina Alicanten lentoja! Kaveri olisi menossa Valenciaan vaihtoon ja Alicantesta pääsis sinne näppärästi parissa tunnissa junalla tai bussilla. Mutta eilen oli jo halvimmat lennot suurilta osin mennyt, joten taitaa jäädä reissu tekemättä :S Ellei sitten satuta ens vuoden puolella löytämään edullisia lentoja. Syksyllä kun on tulossa se USA:n reissu joka syö aika hyvin tuota matkabudjettia…

Vastaa
Inka 12.12.2012 at 23.21

Aika jännä et oululaiset on ollu noin aktiivisia noiden lentojen suhteen! Mut jospa se tietäis hyvää ja lisää matkustuspäiviä olis tulossa ja sitä myöten lisää halvempia lentoja! Mää kattelin kans vähän noita ja sillon oli vielä niitä halvimpia lentoja ostettua, mutta ei taida enää saada. No, ehkä se jenkkireissu tosiaan lohduttaa vähän. :)

Vastaa

Jätä Kommentti