Pallontallaajat.net
Valikko

We got the tickets!!

Kirjoittanut Inka 13.12.2012

Joka-aamuinen lentojen tsekkailu palkittiin viimein tänä aamuna, sillä klikkaillessani skyscannerin lentohakua (se on superkätevä, sillä se tallentaa edellisen haun joten tietoja ei tartte syöttää hakuun joka ikinen kerta erikseen) vielä eilen 700 euron hintaiset lennot olivat viimein laskeneet alle 500 euron. Voittako uskoa!? No mää en ainakaan voinut, mutta otin tarjouksesta onkeeni ja lähetin heti kaikille roadtripreissukavereille siitä print screenin.

Ja pari tuntia myöhemmin, kun kaikki kaverit on saatu kiinni, on meillä viimein lentoliput New Yorkiin ensi vuoden elokuulle, ja sitä kautta meidän road trip todella varmistuu, jes!

Halvin lento löytyi kombinaatiolta Finnair + Jet Airways, ja lennetäänkin ensimmäistä kertaa Newarkille. Vaihto meillä on Brysselissä, mutta mennessä vain tunteroinen ja tullessa vajaa neljä tuntia, joten jospa sen kestäis, vaikka kovin paljoa hyvää sanottavaa ei kyseisestä mestasta meikäläiseltä ainakaan irtoa. Menolento kestää 11 tunnin pintaan ja paluulento 13 tuntia, että ei paha siis lainkaan. Tosin intialainen Jet Airways vähän mietityttää, mutta niin kauan kun niille sisältyy 23 kiloa matkatavaraa ja ruuat, mulle passaa.

Ja se hinta! No, maksettiin 498 euroa per naama!!!! Oh yes! Pieniä hikikarpaloita otsalle aiheutti Danske Bank, jonka verkkopankki päätti mennä rikki just sen jälkeen kun olin siirtänyt rahavarat säästötililtä käyttötilille ja yritin maksaa lentoja. No, onneksi Karimilla on eri pankki ja saatiin lennot lopulta ostettua.

USA, nähdään elokuussa!! :D

Lisää tästä aiheesta

14 Kommenttia

Ulla 13.12.2012 at 16.12

I-HA-NAA INKA! ! ! Oon ihan fiiliksissä teidän puolesta! Järkkyhyvä lentodiili, onneksi olkoon =) Btw, teidänki pitäis kohta tehdä tällanen: http://itsalmo.st/#nycviamiamitime

Kato nuita numeroita onko tottakaan! Iiik! Jännittää! Tein jo eilen listan mitä pitää ottaa mukaan. (niinko muka en osais muuten pakata mutta pitipähän tehdä koska sai tavallaan sen myötä reissua jo lähemmäs). Kohta dollarikauppaan =)

Vastaa
Inka 13.12.2012 at 17.34

Jee! Tekkiin, ei näytä ihan yhtä hyvältä ko se teidän: http://itsalmo.st/#roadtriptime

Oon niin mielissäni meidän lennoista ja mahtavaa että voin sitte teidän (AIVAN KOHTA TULEVAN) reissun kautta myös meidän omaa reissua. Jee!

Vastaa
//aNNiKa 13.12.2012 at 22.31

Huippuhinnalla saitte! :)
Torontossa suosittelen ehdottomasti käymistä Cora -nimisessä aamupala-brunch mestassa. Siellä on aivan mahtavia ja herkullisia annoksia.
http://www.chezcora.com/home

Vastaa
Inka 13.12.2012 at 23.08

No elä, oon ollu supermielissäni että löydettiin lennot noin halavalla! :)

Kiitti vinkistä, vähän kävin jo kuolaileen tuolla nettisivulla ja näyttipä hyvältä!

Vastaa
Salla 16.12.2012 at 17.55

Huippua! Sairaan halvat lennot kyllä, huhuh. Onko tuo muuten kuinka pitkä reissu? Kuukausi, pari kuukautta? Noita kaikkia kaupunkeja ei kuitenkaan ihan heti käydä läpi. Huoh, noi Outletit on varmasti mahtavia… ja tuut varmasti ottaan aivan upeita USA-kuvia! Se sun aikasempi postaus tästä reissusta – mitä aiotte tehä – vaikutti tosi kivalta ja monipuoliselta!

Vastaa
Inka 16.12.2012 at 21.29

Me ollaan reissussa kuukauden verran, eli vähän tulee semmoista paikasta toiseen ajelua, mutta kokemuksesta tiedetään sen kuitenkin sopivan meille. :) Ootan kyllä reissua jo ihan hulluna, ja eniten ehkä just sitä että pääsee kuvaileen noita mahtavia maisemia!

Vastaa
Nanni 16.12.2012 at 23.28

Millä hintaa liput, wau ja onnea!! Täällä ois haaveena new york joulun alla, mutta siihen taitaa mennä vielä pari vuotta, sillä reissusuunnitelmat on tehty jo ensi syksyyn asti ja new york ei enää mahdu budjettiin, höh. Kauanko ootte reissussa? :)

Vastaa
Inka 17.12.2012 at 9.42

No jep, melekonen munkki sattu kohalle kun parin tunnin päästä oli lippujen hinta taas noussu! Ollaan reissussa kuukausi, joten paljon ehtii taas kokea. :)

Vastaa
Lindsay 18.12.2012 at 15.28

Halvalla saitte!! Me ollaan nyt katseltu Finnarilta lentoja, jotka maksais 550e meno-paluu. Lennot ois vielä suoria. Tuosta halvemmalla ei varmaan kyllä paljoa halvemmalla suoria lentoja saa, vai mitä veikkaat? :)

Vastaa
Inka 18.12.2012 at 16.11

Huh, aika hyvä löytö! Veikkaan että halvemmalla irtoaa vaan hullujen päivien lippujonosta, joten kantsii varmaan napata nuo äkkiä ennen kuin hinnat nousee!

Vastaa
Nella 27.12.2012 at 10.33

Eikä aivan mahtavaa! Tosi hyvin naaratut lennot, jes! Ja plussat niillä käsimatkatavaroilla reissaamisesta! :)

Vastaa
Inka 27.12.2012 at 11.55

Jep, elä muuta sano! :)

Vastaa
Rimma 15.1.2013 at 12.14

Eikä! Lentojen kyttääminen toden totta kannattaa! Jei teille (:

Vastaa
Inka 15.1.2013 at 13.28

No sanos muuta, en ollu itekään uskoa tuota meidän tuuria! :)

Vastaa

Jätä Kommentti