Pallontallaajat.net
Valikko

Hääunelmia

Kirjoittanut Inka 5.1.2013

Nyt seuraa tämän blogin ihka ensimmäinen hääpostaus! Jännittää, sillä julkisesti asiasta kirjoittaminen tekee siitä jotenkin paljon todellisempaa. Oon kuitenkin sen verran kova fiilistelemään, että en ikinä malttaisi odottaa ensi vuoden heinäkuuhun ja mainita sitten sivulauseessa että “ai niin, meillä on huomenna häät”. Joten sama se on aloittaa fiilistely täällä bloginkin puolella hyvissä ajoin, ja eipä tässä liian aikaisessa olla, sillä me mennään naimisiin ens vuonna!

Tulevana bridezillana (anteeksi jo etukäteen) oon tietty jo fiilistelly mekkoa, kenkiä, tukkaa ja sormusta. Niistä on aika vahvat suunnitelmat jo, ja oonkin ainakin ajatuksen tasolla koittanut tehdä päätöksiä yhdessä sulhoni kanssa jo reilusti etukäteen, ettei sitten tartte stressissä mietiskellä juttuja. Paljon on tietysti semmoista mitä saan päättää itse, ja tärkein niistä on oma ulkomuoto. Nämä jutut on suunnitelmissa tällä hetkellä:

On varmaan melko riskaabelia päättää näin puoltatoista vuotta ennen häitä että mimmoisen mekon minä sitten puen ylleni, mutta kun tuo vaan on niin kiva! Tosiasiassa tuon mekon kuva on pyöriny mun päässä jo kauan ennen kihlautumista, joten jos en rakastu mihinkään muuhun malliin yhtä palavasti, on tuon tyyppinen mekko mullakin sitten siellä alttarilla. Tai jossain, eihän me missään kirkossa mennä naimisiin. Mutta siihen mekkoon! Oon superonnellisessa asemassa, sillä mulla on ompelijasisko, joka lupautui ompelemaan mulle hääpuvun! Aivan huippua! Tietty halajan jo päästä kokeiluihin, mutta tässä vaiheessa ei ole vielä edes mittoja otettu joten vähän aikaa pitäisi vielä malttaa…

Sen ajan voikin sitten mietiskellä muita tärkeitä asioita, kuten kampausta (tuo oikeanpuolimmainen kampaus on maailman kaunein, mistähän sais riittävästi tukkaa siihen?) ja tietty kenkiä. Mulla on jo yhen halpiskengät ostettuna varalle, mutta voi olla että pitää tsekata ens kesänä jenkeissä madewellin kenkähyllyt myös glitteriballeriinojen varalta. Ja se sormus, se on jo, yksinkertaisin mahdollinen. Pitäisi vain pienentää ja kaivertaa.

On varmaan kaikkien blogien sääntöjen vastaista julkaista jo ihan ensimmäisessä hääaiheisessa postauksessa kuva siitä the sormuksesta ja the mekosta, mutta oon kuitenkin malttanu mieleni jo monta kuukautta!

Niin, hömppää pyysitte ja sitä saatte!

Kuvat: 1, 2, 3, 4 ja 5

Lisää tästä aiheesta

16 Kommenttia

Laura 5.1.2013 at 11.34

Ihana mekko!! Voin niin kuvitella sut just tommosessa, lettikampauksineen kaikkineen! :)

Vastaa
Inka 5.1.2013 at 12.57

Määki oon koittanu kovasti kuvitella itteäni tuossa ja hyvältä pitäs näyttää! :D Ihana ku voi ite valita kaikki materiaalit ja muut, lopputulos tulee olemaan jotain niin siistiä että en malta odottaa!

Vastaa
Laura 6.1.2013 at 0.14

Meikästäki on kiva lukea muutes näistä hääfiilistelyistä! Mää pääsen ens kesänä ainaki yhtiin häihin joissa toimin bestmaninä! Tai bestwomaninä. :D Pitänee viiä sulhanen strippiklubille polttareissa…:P

Vastaa
Inka 6.1.2013 at 11.19

Ei vitsi vähän huippua! Mää just märisin Karimille ko meillä ei oo tulossa ens kesänä näillä näkymin yhtiäkään häitä, ihan supertylsää jos seuraavat on omat..

Vastaa
Ninni 5.1.2013 at 12.13

Hurjan kaunis mekko! Tulet varmsti olemaan todella kaunis, ihanaa päästä tällaisiin hääfiilisteilyihin jo mukaan :)

Vastaa
Inka 5.1.2013 at 12.58

Jee ihana kommentti! :) Ihana päästä hääfiilistelemään jo täällä blogissakin.

Vastaa
Lindsay 5.1.2013 at 12.59

Ihana mekko! Kaikki näyttää jotenkin niin sun jutuilta! Sen verran mitä tän blogin perusteella voi sinusta ja tyylistäsi päätellä! :) Tuon lettikampauksen näen jo mielessäni sulla! :D

Vastaa
Inka 5.1.2013 at 13.33

Kiitti Lindsay! :) Oon kyllä aivan täysin rakastunu tuohon mekkoon.

Vastaa
Irina 5.1.2013 at 17.08

Onnea ja intoa hääsuunnitteluihin! Toivottavasti löydän joskus tuollaiset glitterballerinat ihan arkikäyttöönkin :)

Vastaa
Inka 6.1.2013 at 11.18

Kiitos Irina, intoa ainakin riittää. :) Ja munsta on alkanu vähän tuntua että taidan tepastella itsekin ens kesänä glitterballerinoissa, on ne nimittäin sen verran makijat!

Vastaa
Emilia 6.1.2013 at 19.29

Ihana hääfiilistelypostaus ja tositosi kaunis mekko! Minäki hankin omani puolitoista vuotta ennen häitä ja musta ainaki oli vaa hyvä että se löyty jo sillon. Ei tarvinu stressata sitä myöhemmin ja olihan se melko jännittävää kun häämekko odotteli kaapissa käyttöön pääsyä :D

Vastaa
Inka 6.1.2013 at 21.16

Jes huippua että on muitaki jotka on superaikaisessa! Tämän kommentin rohkaisemana käyn siis kyselemään siskolta, josko jo otettaisiin mitat. Ja olishan se makija fiilistellä sitä että puku oottaa siellä vaatekaapissa. :)

Vastaa
Laura 27.1.2013 at 13.08

Hömpötäpä jossain vaiheessa vähän lisää, näitä on kiva lukea ;) Ihana tuo mekko, ja lettikampaukset on niin pop <3

Vastaa
Inka 30.1.2013 at 13.12

Ei vitsi nyt vasta huomasin tämän kommentin! Ja jes että nää häähömpötyksetki kelepaa. :) Meikä oottaa innolla että tukka kasvaa niin pääsen tekemään lettikampauksia, ja tietty suunnittelemaan lissää sitä THE kampausta!

Vastaa
Elena 24.9.2014 at 14.49

Hei!

Katselin Pupulandia-blogin sormuspostausta ja sieltä bongasin kommenttisi ohuesta sormuksesta vihkisormuksena. Sormuksen katsominen on nyt ajankohtaista, enkä oikeastaan näe muuta vaihtoehtoa kuin yhtä ohut sormus, jossa on juurikin pallo tai ehkäpä pieni sydän. Se olisi vain niin oman näköinen ja ihanan huomaamaton. Päässä on vain pyörinyt, että miten ohut sormus kestää jokapäiväistä käyttöä. Oletko huomannut minkäänlaista vääntymistä ym haittaa tähän mennessä? Onko materiaalina kulta? Olen ehtinyt jo miettiä vaikka mitä vaihtoehtoja, mm ohuen sormuksen juottamista kiinni kihlasormukseen eliniän pidentämiseksi ja jonkinlaisen superkestävän materiaalin löytämistä. Kiitos jo etukäteen, jos viitsit vastata!

-Elena

Vastaa
Inka 24.9.2014 at 17.49

Moikka Elena! Sormus on ollu sormessa päivittäin nyt parin kuukauden ajan, ja se on ihan priimakunnossa. Pidemmästä käytöstä en voi vielä sanoa mitään, mutta toistaiseksi siinä ei ole näkynyt mitään vääntymiä tai muuta, vaan se on yhä täysin pyöreä. Ajattelin aluksi että käyttäisin sormusta itsekseen, mutta toistaiseksi se on ollut vähän paksumman kihlasormuksen kaverina ja veikkaan että se tukee sitä vähän, eli auttaa pysymään muodossaan joten tuskin tulen erottamaan sormuksia. Ainoa juttu mihin oon kiinnittäny huomiota on se, että pallolla on paha tapa tarttua asioihin, kuten esimerkiksi hiuksiin, mutta se ongelma nyt on kaikkien ulokkeellisten sormusten kanssa. Eli ite sanoisin että go for it ja tsemppiä sormuksen etsintään! Ja tosiaan kyseessä on kultasormus. :)

Vastaa

Jätä Kommentti