Pallontallaajat.net
Valikko

Signature at MGM Grand Las Vegas Booked!

Kirjoittanut Inka 7.1.2013

Kuvat 1, 2, 3, ja 4

Jenkkireissu on menny taas askeleen eteenpäin, varattiin nimittäin hetki sitten Las Vegasin majoitus, ja vaikka aluksi meillä oli tarkoitus mennä Mirageen, otettiin lopulta eri hotelli, sillä Mirage osoittautui melko tyyriiksi valinnaksi. Karim bongas hyvän tarjouksen Signature at MGM Grand -hotellista ja varattiin sitten huoneet sieltä. Tai siis sviitit, sillä kyseessä on sviittihotelli, ja oon aika varma että sen jälkeen kun on kolme viikkoa nukkunut halvimmissa mahdollissa hostelleissa ja tienvarsimotelleissa, kelpaa tuommoinen sviittiyöpyminen muutamaksi yöksi ihan mainiosti.

Haun suhteen meillä oli vaan yks kriteeri: hotellissa piti olla mahdollisimman hyvä uima-allas. Ja vaikka tuossa signaturessa on aika kämänen, kuuluu se osaksi tuota MGM Grand -kompleksia ja siinä on melko makija pool. Eli meikäläiset löytää elokuun loppupuolella uiskentelemasta tuolla allasosastolla, jes!

Vegasin hotellien varaus on mun mielestä aika sekavaa. Hintaluokkia on laidasta laitaan, ja aluksi hinnat näyttääki melko edullisilta, erityisesti jos varaa hotellien omilta sivuilta, sillä niissä ei kuulu hintaan mitään veroja tai muita palvelumaksuja. Me varattiin agodan kautta, ja sieltä varatessa nuo verot ja palvelumaksut onneksi kuului hintaan. Tällä hetkellä ollaan maksettu kolmesta hotelliyöstä kahen hengen sviitissä (:D) 187 euroa, mutta siihen päälle tulee vielä 25 dollaria per päivä resort feetä, joka on pakollinen, ja sisältää luksusjuttuja kuten sanomalehen, kuntosalin ja netin käytön. Eli siinä on 75 dollaria tuon hinnan päälle. Lisäksi hotellivarauksesta pitää vielä maksaa vajaan sadan euron deposit sisäänkirjautumisen yhteydessä, mutta me käsitettiin että sen saa takas, eli toivotaan niin!

Reissun toiseksi kalleimmat hotellit (kailleimmat oli tietty Nykissä) on nyt varattu, oon kyllä vähän epäileväinen noiden kaikkien lisämaksujen suhteen mutta katotaan miten käy! (Paitsi että varausvahvistusta ei oo tunninkaan jälkeen tullu vielä sähköpostiin, joten katotaan nyt sitte kuitenki että menikö se läpi vai ollaanko vielä ilman majoitusta..)

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Lindsay 8.1.2013 at 0.25

Hyvältä näyttää!! :) Meillä maksoi Las Vegasin hotelli seittämältä yöltä vain 250e. Yritettiin Las Vegasissa saada mahdollisimman kivannäköinen hotelli mahdollisimman halvalla, sillä NYCissä ja Miamissa saakin pulittaa sitten paljon enemmän :D Las Vegasissa on kai jokaisessa hotellissa tuo hölmö resort fee, mutta meidän hotellissa se on alhaisimpia, vain 7,5dollaria/vrk. Joko NYCin hotelli varattuna? :)

Vastaa
Inka 8.1.2013 at 9.17

Joo Vegasista löytyy kyllä noita superedullisiakin, ja teillä on aivan mainio diili ton resort feen kanssa! Me oltiin viimeksi kolmessa hotellissa mistä kaks oli tosi halpoja (Luxor ja Flamingo) ja Luxoriin olis melkeen voinu mennä taas kun se oli niin edullinen mutta päätettiin kuitenki nyt pröystäillä. :D

Varattiin eilen nykin ekan pätkän hotelli, sama missä oltiin viimeksi alkutaipaleella. Tosi kämänen ja pojilla oli viimeksi huoneessa hometta (meillä ei ollu, joten ei jääny traumoja) mutta rottia tai bed bugseja ei ollu, joten se lienee nykin mittakaavalla sen verran hyvä juttu että otettiin uudelleen. Ja tuo on kans ihan Times Squaren nurkilla, tokan pätkän majoitus onki sitte Brooklynissä eli vähän eri huudeille päästään. :)

Vastaa

Jätä Kommentti