Pallontallaajat.net
Valikko

Syyskuinen karnevaali

Kirjoittanut Inka 8.1.2013

Koska mitään tuoreita reissukuvia mulla ei ole, mennään näin fiilistelymielessä vanhoilla. Osa näistä on näkyny blogissa jo kertaalleen vuonna 2010, mutta koska silloin kuvakoko oli vielä niin säälittävän pieni, eivät kuvissa näkyvät kymmenet yksityiskohdat saaneet arvoistaan huomiota, joten ajattelin vetää uusintakierroksen tämän pimeän tammikuun kunniaksi.

Kuvat on siis otettu syyskuussa 2010 kun oltiin Rion karnevaal…. No ei sentään, aivan Brasiliaan asti en oo koskaan päässy, mutta onneksi oon saanu karnevaalihumua vähän lähemmäs, nimittäin mun supersuokkarikaupunkiin Lontooseen! Vuosittain siellä nimittäin järjestetään Notting Hill Carnival, joka on Euroopan suurin karnevaali ja mun käsittääkseni maailman toiseksi suurin heti Rion jälkeen. Eli vaikka en brasilialaista karnevaalihumua olekaan päässyt kokeilemaan, voisin sanoa että oon päässy edes vähän lähelle.

Tuona syyskuisena viikonloppuna saatiin siis nautiskella paitsi upeasta säästä, myös aivan mahtavista bling bling -asuista, jotka toisissa tapauksissa ei jättänyt juuri mitään arvailujen varaan. Mutta asenteesta päätellen sillä miten vähän vaatteita oli yllä, ei ollu mitään väliä, kunhan oli värikästä ja kimallusta!

Ja kuten tuosta yllä olevasta kuvasta huomaa, karnevaaliin osallistui todellakin kaiken ikäisiä ihmisiä!

Iskikö halu päästä tsuumailemaan Lontoon karnevaaleja? No, vielä ehtii varata lennot, sillä tänä vuonna karnevaali järjestetään elokuun 25. – 26. päivä. Eli meikämimmi ei ainakaan ole yleisössä jamittamassa erään toisen matkan vuoksi..

Lisää tästä aiheesta

6 Kommenttia

Anthea Lau 8.1.2013 at 16.39

wow this looks like a very exciting festival! love all the costumes and dancing!
would you like to follow each other?
A
xx
http://epiquemoi.blogspot.com

Vastaa
Inka 9.1.2013 at 9.35

Thanks A! These photos are taken in London Notting Hill Carnival, which was such a great event! :) I really loved those colourful costumes too.

Your blog seems really nice, so sure lets follow each other! :)

Vastaa
Nella 8.1.2013 at 22.14

Tosi nastoja kuvia! Mä en tiennytkään, että myös enkkulassa sambataan, mutta oppia ikä kaikki :) Lontoo on anyways meikän all time faveja, nyt tsekkailen lentoja kylläkin Newcastleen.

Vastaa
Inka 9.1.2013 at 9.36

Kiitti Nella! Ja tää tuli mulle itelleki vähän yllärinä, mutta onneksi tuli vastaan ennen reissua. :) Munki pitäs kyllä joskus käyä muuallakin Briteissä kun aina vaan siellä Lontoossa.. Noo ehkä ens kerralla!

Vastaa
Nella 10.1.2013 at 11.15

Noo, tässähän ehtii! Ja hei, lennot buukattu. Jes! Enkkula kutsuu jo ens kuussa :)

Vastaa
Inka 10.1.2013 at 11.57

Jes ONNEA lipuista! :D

Vastaa

Jätä Kommentti