Pallontallaajat.net
Valikko

Matkamessuille?

Kirjoittanut Inka 9.1.2013

Ens viikolla pärähtää taas käyntiin matkamessut, kuinka moni on menossa? Minä ainaki, sillä oon siellä taas töissä! Viimeiset pari vuotta on menny vaan messuturistina kierrellessä, ja ekaa kertaa olin töissä messuilla ollessani Mondossa harjoittelussa kolme vuotta sitten. Nyt meikäläiset löytää messujen ajan Rantapallon messualueelta, tosin Pallontallaajien edustajana. Eli jos satutte messuille, tulukaahan moikkaamaan Bloogers’ Loungeen 7-siipeen! Olis mahtava nähä teitä lukijoita ja muita kanssabloggaajia viimein livenäkin. :)

Ja jos ei oo omaa messulippua vielä kätösissä, niin käykäähän osallistumassa johonkin messulippuarvontaan! Niitä on meneillään ainakin Pallontallaajien facebook -sivuilla, Kaukokaipuu -blogissa ja Mondon facebook -sivuilla. Ja taatusti monessa muussakin paikassa, mutta ekana bongasin nuo.

Nähään toivottavasti matkamessuilla ens viikolla!

Lisää tästä aiheesta

8 Kommenttia

Pingviinimatkalaiset 9.1.2013 at 15.15

Torstaina on vakaa aikomus tulla pyörähtämään, sillä loput viikonlopusta meneekin reissussa (kaikki kiva tapahtuu aina samaan aikaan..). Eli nykäistään puolin ja toisin hihasta :) -Milla

Vastaa
Inka 9.1.2013 at 22.47

Jee, huippu juttu! :) Huippua myös että kuitenkin pääsette paikalla jännittämään matkailupalkinnon tulosten julkistusta!

Vastaa
Ulla 10.1.2013 at 0.22

Mää oon tulossa sunnuntaina, oothan sielä sillon?? Etin sut niiiiin käsiini koska meidän niin pitää vihdoin päästä edes hetki näkemään livenäki :D Mää oon kans töissä Suomi-Amerikka Yhdistysten Liiton standillä mutta koitetaanpa kuitenki törmätä jossain välissä!

Vastaa
Inka 10.1.2013 at 9.21

JOO! En oo sunnuntaina koko päivää mut varmaan pari tuntia kerkeän olla, joten ehdottomasti pitää nähdä, en edes muista millon ollaan viimeksi nähty oikeasti livenä. Jee! :)

Aa paitsi en kyllä toisaalta tiiä kestänkö nähä sun reissurusketusta.. :D

Vastaa
Ulla 14.1.2013 at 18.45

Heheh, se (rusketus) tuntuu häipyvän silmissä täällä talvessa :/ eli ei varmaan ole jäljellä sunnuntaina enää mitään. Sain tänään tietää et mun vuoro kestää klo 10-14.

Vastaa
Inka 14.1.2013 at 21.59

Okei! Mää lähen varmaan joskus kahen aikaan kohti lentokenttää mut katotaan miten tiukka aikataulu mulla on, se selviää torstaina. Eiköhän me ehitä kutienki vähän nähä että voit kertua sun reissusta. :)

Vastaa
Nella 10.1.2013 at 11.15

Jee, nään sut vihdoin! Ihan parhautta, en malta odottaa. :D Matkamessut menee sivu suun kun venaan vaan kaunokaisen näkemistä.

Vastaa
Inka 10.1.2013 at 12.07

Ha ha! :D Mää oon kyllä tosi innoissani kans, ihan mahtavaa nähä viimein!

Vastaa

Jätä Kommentti