Pallontallaajat.net
Valikko

Uusia suunnitelmia

Kirjoittanut Inka 10.1.2013

Nyt on vähän luuseriolo. Muistanette, kun menin muutama päivä sitten uhoamaan, että meikäläinen nyt treenaa ja laihduttaa sm-kisoihin, ja oon muutenkin pitkin syksyä siitä huudellut kaikille ja puhunut jokaisen treenikaverin kanssa ja kironnut sitä, että pitää pudottaa painoa. Hyvin isoon ääneen. Niin nyt sitten tapahtui pieni käänne.

En nimittäin menekään kisoihin. Fiilis on toisaalta helpottunut (säästän hurjasti rahaa, sillä se matka Tampereelle majoituksineen ja kisamaksuineen ei millään tuntunut sen arvoiselta, mutta toisaalta heitän vähän hynyä hukkaan, sillä ostin syksymmällä kalliin kisalisenssin), mutta vähän omatunto myös kolkuttaa, lähinnä sen vuoksi että fiilis on helpottunut enkä ole harmissani.

Mutta se tietää sitä, että liikuntasuunnitelmassa hypätään suoraan kohtaan 4 ja 5. Nyt siis laadukasta liikesarjatreeniä alle ja siihen päälle sitten vielä vähän lihaskuntoa, ettei meikän lihasmassa enää katoa. Aika vapautunut fiilis. :)

Ja sitten siihen syyhyn, miksi en menekään kisoihin vaikka oon tehny paljo töitä sen eteen? No, koska reissaaminen menee edelle, ja lähden työmatkalle Liettuaan! En oo koskaan käyny siellä, joten sen vuoksi odotan reissua tosi kovasti. Ja olishan se nyt typerää kieltäytyä työmatkasta (tein sen jo kerran aikaisemmin, typerys mikä typerys, mutta onneksi meille annetaan toisia mahdollisuuksia).

Kuva

Kun koittaa helmikuun vaihde, mua ei löydäkään Tampereelta. Sen sijaan minä istun messevänä lentokoneessa matkalla uuteen maahan ja yllänäkyviin maisemiin. :)

Lisää tästä aiheesta

8 Kommenttia

Nella 10.1.2013 at 22.10

Parhautta! Ja just hyvä vaihtokauppa, Liettua kutittaa täälläkin. Joku päivä sitten valloittamaan sitä mestaa!

Vastaa
Inka 10.1.2013 at 22.42

Joo samaa mieltä oon minäkin! Mahtavaa päästä tsekkaamaan mimmonen mesta on kyseessä! :)

Vastaa
Ninni 11.1.2013 at 10.35

Miekiin lähtisin ennemmin Liettuaan ! Voi jehna, se on varmaan jännä paikka. Tai ainakin itse tuntuu, ettei tiedä siitä oikean mitään :o Onneksi sie voit sitten kertoa! :D

Vastaa
Inka 11.1.2013 at 12.43

Mulla on ihan sama juttu, en tiiä siitä mitään mutta uskoisin että siistejä juttuja on luvassa! Katsotaan mimmonen reissu tulee! :)

Vastaa
Herra Sulhanen 16.1.2013 at 0.54

Liettua myös (lähi)tulevaisuuden suunnitelmissa! Kaunas kiinnosti paljon, mutta penteleen Ryanair meni lopettamaan lennot. Nyt sitten kiikaroin lentoa Vilnaan, ja josko Kaunasin, Riian ym. kautta tulisi maanteitse takaisin. :)

Vastaa
Inka 16.1.2013 at 9.17

Mulla kävi kehnosti tuon reissun kanssa ja en vissiin ookaan lähdössä sinne. Harmittaa hirviästi, joten voi olla että meikämimmikin alkaa kohta kiikaroida uudelleen Liettuan -lentoja. Eilen jo yritin Ryanairilta tsuumailla, mutta eipä niitä sitten tietysti ollutkaan enää.

Vastaa
Panu 14.2.2013 at 16.22

Heh, mulle kävikin nyt niin, että Liettua kutsuu ensi kuussa! Lentäen Vilnaan ja sieltä Kaunasiin…

Vastaa
Inka 14.2.2013 at 18.54

Äh! Ja tänne asti piti tulla leuhottaan?! :D No ei vaan, mahtavaa matkaa!! Toivottavasti on niin eksoottista kuin vaikuttaa. :)

Vastaa

Jätä Kommentti