Pallontallaajat.net
Valikko

Oulu pitää tiukasti kiinni omistaan…

Kirjoittanut Inka 17.1.2013

…sillä mulla oli melko suuria vaikeuksia päästä tänään Helsinkiin. Lennon olis pitäny lähteä 19:10, mutta olikin ensin kaks tuntia myöhässä. Sitten toiset kaks tuntia. Lopulta lähettiin liikkeelle joskus iltayhdentoista maissa, mitä ennen istuskeltiin koneessa vajaat puolisen tuntia (tai meikämimmi makasi, kun oli penkkirivi tyhjä). En joutunu onneksi odotteleen itekseni, sillä matkamessuille oli menossa muitakin, muun muassa Susanna meidän koulusta! Odotusaika meni siivillä ja Airpro sponssasi meille vielä sapuskatkin, tosin Susanna sai santsin, sillä sen lennon piti lähteä jo kolmen maissa mutta lähtikin vasta puoli kymmeneltä, ja tuolla odotusajalla sai sitten sapuskaa 25 euron edestä!

No, onneksi mulla oli uus lelu aka Lumia 820 mitä totuttelin käyttämään lentokentällä odotellessani. Ilo loppui lyhyeen samalla kun akku loppui, mutta toistaiseksi oon hyvin tyytyväinen valintaani. Vielä kun mahtuis taskuun! Tätä ennen mulla ei oo ollu kännykkää mikä on yhteydessä internetiin, joten tässä avautui aivan uus maailma!

Mutta nyt hotellin pehmoisten lakanoiden väliin ja hotelliaamiaisen kautta sitten huomenna (tai no, tänään) matkamessuille!

Lisää tästä aiheesta

1 Kommentti

Korvauksia lentoyhtiöltä ja valtavasti kärsivällisyyttä | archie gone lebanon 29.1.2014 at 17.47

[…] teistä saattaa muistaa tämän postauksen, joka on kirjoitettu aika lailla vuosi sitten kun olin matkalla matkamessuille. Lennot oli ostettu […]

Vastaa

Jätä Kommentti