Pallontallaajat.net
Valikko

Eka messupäivä takana, huh!

Kirjoittanut Inka 18.1.2013

Tää mun loppuviikko on kyllä yhtä messuhulinaa. Lähin tänään aamulla puoli kasilta kohti messukeskusta ja kotiuduin vajaa tunti sitten, kun annoin viimein periksi ja lähdin eilisen lennon väsyttämänä talsimaan kohti hotellia kesken jatkojen. Messupäivä oli hurjan jännä: hirveästi uusia tuttavuuksia ja yllättävän paljon vanhoja, jo tuttuja naamoja. Ja tämä oli vasta alkua!

Parasta oli tietenkin ilmakitaransoiton maailmanmestarin Nordic Thunderin esitys aivan matkamessujen avajaisten aluksi, ja luonnollisesti myös kaikkien aikojen ensimmäinen blogimiitti, mihin osallistuin. Tosin tämä blogimiitti piti sisällään meikäläisen lisäksi ainoastaan Pingviinimatkojen Millan, mutta siinä olikin kerrakseen kun pääsi viimein lörpöttelemään! Ja huomatkaa, oltiin laitettu näköjään joukkueunivormut! :D Kuvahan ei nyt laadultaan ole mitään parasta mahdollista, mutta se on ainoa mikä mulla on ja todistaa taas että ei se x100 ihan kaikkeen pysty..

Kolme päivää vielä edessä, hurjaa! Tulkaa tuonne bloggers’ loungeen moikkaamaan, siellä ollaan!

Lisää tästä aiheesta

6 Kommenttia

Ulla 18.1.2013 at 16.04

Sun hiukset on muuten venynyt ihan hirmuisesti, ootko alkanu kasvattaa niitä taas? :) Sulle käy kyllä hyvin sekä lyhyt että pitkä ja tuo pituus myös. Jei, sunnuntaita odotellessa!

Mikäs se bloggers’ lounge oikeen on?

Vastaa
Inka 18.1.2013 at 17.35

Joo hirviä kasvatus on menossa! Ärsyttää vaan tää välivaihe kun en ossaa tehä sille mitään. Kunnolla pitkällä tai lyhyellä tukalla ei tartte tehä mitään joten aikaisemmin oon päässy aika helpolla.

Tuo blggers’ lounge on semmonen hengailumesta kaikille mut erityisesti blggaajille, joten voidaan sitte vaikka treffata siellä. :)

Vastaa
Ulla 20.1.2013 at 2.27

Moneenko oot siellä huomenna? :) Mun vuoro muuttu eli oonki klo 12-16, pitäiskö nähdä ennen sitä vaikka 11.30?

Vastaa
Inka 20.1.2013 at 10.35

Joo sopii, siellä bloggers’ loungessa (7p1)?

Vastaa
Pingviinimatkalaiset 20.1.2013 at 15.15

Oli kyllä ihan huippua tavata livenä! Joukkueunivormut tosissaan :DD Olishan tuo ollut hauska tavata muitakin bloggaajia, mutta toisaalta tuntui, että jäi meilläkin lörpöttelyt ihan vaiheeseen, joten tiedä mitä siitä olisi tullut isommalla porukalla :D Täytyy ehdotomasti järjestää jokin toinen aika ja paikka treffeille, joten annahan kuulua taas itsestäsi kun Helsingissä taas pyörähdät!
-Milla

Vastaa
Inka 20.1.2013 at 15.54

Jep, ehdottomasti järjestetään uudet treffit! Ja jos on enemmän porukkaa ja yhtä puheripulisia kuin me niin varataan sitten siihen tarkoitukseen reilusti aikaa. :D Toivottavasti Saksan reissu meni hyvin ja että sait verhot perille asti!

Vastaa

Jätä Kommentti