Pallontallaajat.net
Valikko

Hurjasti numeroita sisältävä haaste

Kirjoittanut Inka 22.1.2013

Sain Nannilta haasteen, joka kuuluu seuraavasti:

1. Kiitä haasteen antajaa
2. Jaa haaste kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoita näille kahdeksalle haasteesta
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi

1. Kiitos Nanni! Tämä piristi messujen jälkeisen kooman keskellä. :)
2. Koska edelliset päivät ovat menneet fiilistellessä maailmaa melkoisen Helsinki -keskeisissä tunnelmissa, ajattelin kokeilla, josko tuntisin kahdeksan oululaista bloggaajaa joille voisin tämän haasteen heittää, ihan vaan, koska Oulu on niin ihana kaupunki! Kokeillaan: Laura, Lindsay, Salla, Sansu, Ulla (menee entisestä oululaisesta!). Äh, sitten loppuu! Otetaan avuksi muita huippuja bloggaajia: Pingviinimatkojen Milla, Kaukokaipuun Nella ja Lenkkareissa -blogin Ninni. Osa näytti olevan samoja kuin mitä Nanni haastoi, mutta minkäs sille mahtaa! :)
3. Will do!
4. Ja sitten siihen varsinaiseen osuuteen, tässäpä tulee:

1. Aloitetaan sillä kaikkein mielenkiintoisimmalla: mulla ei ole korvareikiä. Siinä missä luokkakavereiden korvissa killutteli koruja jo ykösluokalla, ei meikämimmi ole uskaltautunut laittamaan reikiä korviin. Paitsi on mulla toki yläasteella otettu rustokorvis, mutta sitä en ole käyttänyt vuosiin. Perinteisiä reijitettyjä korvalehtiä mulla ei ole, ja käytänkin aina ruuvattavia korviksia tai klipsejä.

2. Tykkään käyttää jalkoja niissä helpoissa arkisissa puuhissa, missä yleensä käytän käsiä. Näitä on esimerkiksi valokatkaisijan napsauttaminen päälle tai pois ja ovien availu. Tää homma kehittää kivasti jalkojen koordinaatiokykyä ja pääsen sitten lesottamaan reeneissä että kyllä jalaka nousee. En siis missään nimessä joka kerta käytä jalkoja, vaan esimerkiksi silloin kun on kädet täynnä. Mielummin nostan koipea ja ennen kuin lasken kantamukset alas.

3. Rakastuin kaks viikkoa sitten maapähkinävoihin ja tuntuu että voisin elää pelkästään sillä. Oon raahannu selkä vääränä kilon maapähkinäpakkauksia kotiin, ja blenderi tekaisee maapähkinävoita noin joka toinen ilta. Nams mitä herkkua!

4. Teen tosi paljon käsitöitä, ja mulla on tälläkin hetkellä useampi DIY -projekti kesken. Ainoa onglema siinä on se, että oon ihan tajuttoman itsekriittinen ja esimerkiksi mun kudelmat ei kauaa kestä, kun puran niitä aina vähän väliä. Teen siis hurjasti turhaa työtä, kun puran kaikki joka tapauksessa vähän ajan päästä.

5. Haluaisin muuttaa Lontooseen, New Yorkiin, Tukholmaan, Berliiniin, Beirutiin ja Madridiin. Kuhunkin vähintään puoleksi vuodeksi, reenailla niissä mestoissa kieltä ja sitten vasta vakiintua ja ostaa asunnon Suomesta (tai jostain edellä mainituista paikoista).

6. En kuuntele radiota juuri koskaan, ja sen takia missaankin lähes aina kaikki hittibiisit. Esimerkiksi tänään löysin Adelen Someone Like You -kappaleen ja oonki luukuttanu sitä repeatilla viimeiset puoli tuntia.

7. En oikein osaa elää hetkessä, vaan huomaan suunnittelevani alituiseen jotain tulevaa. Oonkin yrittänyt opetella vähän enemmän pysähtymään ja nauttimaan siitä mitä mulla on just sillä hetkellä, ja vaikka oonki hommassa vasta lapsenkengissä, oon edistyny hurjasti kun vertaa esimerkiksi parin vuoden takaiseen.

8. Nyt kun edessä on tilanne, että joudun mahdollisesti muuttamaan pois Oulusta, oon huomannu miten paljon tykkäänkään tästä kaupungista! Vaikka Oulu onkin tosi pieni kaupunki, on se mun mielestä sopivan kokoinen ja tietty hienoa on myös se, että täältä pääsee pois hirveän helposti! Munsta on aivan huippua käydä kaupungilla, kun melkein joka kerta näkee jonkun tutun.

Kuvitin tämän postauksen parin vuoden takaisen Libanonin reissun kuvilla. Melekeen vois jo käyä siellä kohta taas!

Lisää tästä aiheesta

10 Kommenttia

Lindsay 22.1.2013 at 19.00

Minne oot mahdollisesti muuttamassa?! :)

Vastaa
Inka 22.1.2013 at 22.49

No Helsinkiinpä tietty.. Mulla on siellä jo toimisto odottamassa, mutta toivon että Karim saa käytyä koulunsa loppuun (valmistunee ensi jouluna), ennen kuin lähtö tulee. Peukut pystyyn!

Vastaa
Ulla 22.1.2013 at 19.12

En kestä miten siisti tyyppi sää oot, Inka! Tuo kohta viis on sellasta viisautta, että kolisee! :) Kaikki kohdat oli mielenkiintoisia ja kaiken kaikkiaan tosi laadukas postaus mun makuun. Tästä blogista tulee koko ajan vaan mielenkiintosempi ja parempi – entisestään! :) Ihania kuvia, niissäkin oot mun idoli!

T. Archie Gone Lebanon ja Inka -fani :)

Ps. kiitos haasteesta, tartun siihen kyllä!

Vastaa
Inka 22.1.2013 at 22.49

Voi Ulla! Kiitos noista ihanista sanoista! <3 Tää oli just tämmönen mistä aattelin että ei varmaan kiinnosta ketään niin oon ihan ihmeissäni näistä kommenteista!

Vastaa
Pingviinimatkalaiset 22.1.2013 at 21.45

Mulle käy just tasan samoin uusien biisien kanssa :D Kiitos haasteesta, se on otettu vastaan! -Milla

Vastaa
Inka 22.1.2013 at 22.50

Jes, mahtavaa että on muitakin musajuntteja! :D

Vastaa
Nella 22.1.2013 at 22.01

Ihana postaus, voi että! Ja komppaan Ullaa, oon ihan nalkissa sun postauksiin. Jes <3 Ja haaste vastaanotettu, taidan naputella sen asap valmiiksi! :)

Vastaa
Inka 22.1.2013 at 22.50

Jee, käyn heti lurkkiin! :) Ja ihanaa että kelepaa!

Vastaa
Nonna 23.1.2013 at 16.23

Oli kiva lukea tätä postausta. Ja ihania kuvia.

Vastaa
Inka 24.1.2013 at 9.34

Jee, kiva kuulla! :)

Vastaa

Jätä Kommentti