Pallontallaajat.net
Valikko

Lontoo, en malta sua odottaa!

Kirjoittanut Inka 3.2.2013

Oi Lontoo, kuinka mahtava kaupunki oletkaan. Oon tässä fiilistelly sitä ajatusta, että pääsen tänä vuonna käymään molemmissa lempparikaupungeissani, Lontoossa ja New Yorkissa, jes!

Lontoon -reissu tulee mitä ilmeisemmin olemaan mun tämän vuoden ensimmäinen ulkomaanmatka, sillä vaikka kuinka yritin, et löytäny mitään hyviä reissuja nyt alkuvuodelle. Erityisesti tämän viikonlopun ajan on harmittanu tosi paljon, sillä alkuperäisen suunnitelman mukaan mun pitäisi olla tällä hetkellä Tampereella matsaamassa SM-kisoissa tai muuttuneiden suunnitelmien mukaan messevänä Liettuassa. No, tässä sitä kuitenkin ollaan, kotisohvalla valmiina vetämään omat ja muidenkin treenit tänään.

Mutta siirretään ajatukset kuitenkin siihen ihanaan Lontooseen, mihin matkaan maaliskuussa. Tosin reissuun on vielä yli kuukausi aikaa, joten en oo ihan varma miten maltan odottaa. Vuodenvaihde on mulle aina semmoista reissutonta aikaa, sillä loppuvuodesta oon niin naatti että en yksinkertaisesti jaksa reissata kylmässä Euroopassa, ja alkuvuodesta on vielä vähän sama homma. Viime vuoden loppupuolella en vaan uskaltanu varata lentoja, sillä en ollu varma miten töiden kanssa käy.

Reilun kuukauden päästä tepastelen kuitenkin Lontoon katuja onnellinen virne naamalla. Ootan reissua tosi paljon, sillä nään pitkästä aikaa siellä asuvaa ystävääni Mipaa, jonka luokse meen vierailulle. Mipa on kuitenkin päivät aina töissä (ja tämä hönö bongas tietysti parhaat lennot juuri ma-pe!), joten ehditään hengata yhessä vain iltaisin. Kuljeskelen siis päivisin itsekseni, ja ootan sitä tosi mielenkiinnolla, sillä en oo tainnu koskaan aikaisemmin hirveesti kierrellä Lontoossa itekseni.

Oonki suunnitellu hirviän kasan tosi mielenkiintoisia työtapaamisia, mutta myös fiilistelly esimerkiksi sitä että voin kierrellä Primarkissa rauhassa ilman, että kukaan huokailee syvään kun joutuu odottamaan meikää. :D Ja sitten tietty niitä fiksumpiakin Lontoo-kokemuksia ajattelin kerätä, ja ainakin ottaa kaikki irti metrolipusta ja vierailla monissa mestoissa missä en oo käyny, eli tutustua siihen, mitä sieltä Lontoon ydinkeskustan ulkopuolelta löytyy. Voi vaan olla, että vinkit pitää kysellä Mipalta ja muilta Lontoossa asuvilta.

Katselin just Jennan eilisiä kuvia Lontoosta ja ai vitsi miten ihanilta näytti lumesta paljaat kadut! Vähän harmaata siellä tuntui olevan, mutta kyllä se aina voittaa tämän Oulun kelin. Ja varmasti maaliskuussa on taas vähän lämpimämpää!

Lontoon perusnähtävyydet alkaakin olla koluttu jo sen verran useaan otteeseen, että tällä reissulla taidan yrittää tyytyä näkemään Benistä yhden vilauksen ja muutenkin välttelemään noita pahimpia turistimestoja. Niistä mainitakseni yks täsmäisku Oxford Streetille (Primark ja Uniqlo) saa riittää, ja sen jälkeen siirryn muille mestoille. (Tai siis kiertämään Bootseja, sillä saan kerrankin laittaa laukun ruumaan Lontoo -reissun yhteydessä!)

Mitkä on teidän lempipaikkoja Lontoossa, missä kantsis ehottomasti käyä keskustan ulkopuolella?

Lisää tästä aiheesta

6 Kommenttia

Laura 3.2.2013 at 10.59

Yhden vinkin ajattelin antaa, nimittäin Tottenham Court Roadille on avattu uusi, aivan MASSIIVINEN, 4 kerroksinen Primark jossa ainakin joulua ennen (kyllä!) oli paljon rauhallisempaa, mukavampaa ja siistimpää kuin Oxford St Primarkissa. Suosittelen lämpimästi!

Vastaa
Inka 3.2.2013 at 22.38

Ou jes, kiitti vinkistä! Pittääpä käyä kattoon, jospa sielä olis rauhallisempi meno ku Oxford Streetillä.

Vastaa
Riikka 3.2.2013 at 13.55

Mäkin aloin fiilistellä omaa Lontoon matkaa sen Jennan postauksen jälkeen, onneksi enää alle 1,5viikkoa että pääsen Britteihin ja parin viikon päästä olenkin jo Lontoossa jee! Parasta, että pääsen sinne vielä uudelleenkin lähiaikoina, maaliskuussa. Sillon on kyllä tiedossa perinteisten nähtävyyksien kiertelyä äitin ja iskän kanssa :)

Vastaa
Inka 3.2.2013 at 22.38

Oi vitsi nää meet sinne ihan kohta, toivottavasti sattuu hyvät kelit! Ja hei, Lontoota mahan täydeltä, mikäs sen makijampaa. :)

Vastaa
Jenna 3.2.2013 at 23.18

Mä kaivoin eilen kameran esiin aina vääriin aikoihin, sillä kyllä täällä paistoi aurinko. Viimeisistä neljästä päivästä kolmena on ollut aurinkoita! ;) Kevät tulee! Maaliskuussa on jo varmaan ihan kevät, ainakin yleensä on kuulemma ollut!

Vastaa
Inka 4.2.2013 at 9.17

Jes, miten lohdullista tietää! Eli luotan siihen että jos nyt on jo kunnon arskakelejä niin maaliskuussa ei muuta ookaan. :)

Vastaa

Jätä Kommentti