Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Kolme opetusta auton vuokraamisesta - Archie gone Lebanon - Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Kolme opetusta auton vuokraamisesta

Kirjoittanut Inka 4.2.2013

Ekalla Road Tripillä meikäläinen hoiteli auton vuokraamisen suurimmilta osin, mutta luottokorttia vingutti joku muu kun tuolloin 23-vuotias Inka

Opetus nro 1. Ole 25-vuotias autoa vuokratessasi!
Tämä on tullut selväksi jo useaan otteeseen. Alle 25-vuotiaat eivät saa vuokrata 7 hengen autoa, eivätkä ajaa autoa ilman hurjia lisämaksua. Alle 25-vuotias saa myös pulittaa melkoiset lisämaksut vuokraamolle, jos haaveilee tavallisenkokoisen henkilöauton vuokraamisesta. Ole siis ainakin 25 vee kun vuokraat autoa, ja jos et ole, hanki ajokortillinen kaveri joka on äläkä katsele rattiin päinkään!

Ratin takana Inka (edelleen 23 vuotta) ja vieressä 24-vuotias Janne. Kummastakin (ja vielä Karimista) maksettiin päiväkohtaisia lisämaksuja.

Opetus nro 2. Pääset halvemmalla kun reissukaverisikin ovat täyttäneet 25 vuotta!
Niin, auto on vuokrattu mutta ajattelitkos sitten itseksesi hurauttaa koko jenkkien road tripin? Niinpä niin, sen vuoksi onkin hyvä olla ajokortillisia kavereita. Vanha ystävämme Hertz toki veloittaa jokaisesta alle 25-vuotiaasta lisäkuskista mehevän 25 dollarin päiväkohtaisen lisämaksun, mikä saattaa tuplata lopullisen autonvuokraushinnan. Hanki siis känttyjä reissukavereiksesi, tai ainakin kaksvitosia. Jos mukana on nuorempia, pidä huoli että ne on oikeesti hyviä kavereita, sillä auton lopullinen hinta nousee niin suureksi, että seuran on parempi olla vähintään mahtavaa!

Voisin väittää, että vertailtiin hintoja, ja silti valittiin Hertz. Voi noita aikoja…

Opetus nro3. Vertaile hintoja!
Elä hyvä ihiminen ota missään nimessä autoa siltä kaikkein kansainvälisimmältä ja suurimmalta autonvuokrausbrändiltä. Hinnat ovat todella törkeät! Esimerkki: Amerikkalaiselta Nationalilta irtoaa seitsemän hengen auto 23 vuorokaudeksi hintaan 1300 euroa (mukana yksi lisäkuski), jos viet auton eri paikkaan kuin mistä haet, hintaan lisätään vielä 250USD jättömaksu. Samanlainen auto samalle ajalle Hertzillä maksaa 2500 euroa, mutta pitää sisällään jättömaksun mutta ei yhtäkään lisäkuskia. Hintaeroa noin tuhat euroa, kannattiko vertailla?

Vähän alkaa jo turhauttaa tämä parhaan vuokra-autodiilin hakeminen…

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Rimma 4.2.2013 at 17.26

Haha. Voi ei. Onneksi me ollaan jo niin vanhoja käpyjä, ettei ikärajat haittaa. Kerro sitten, ku paras diili löytyy. Mä ulkoistan tän etsimisen sulle, niin voidaan sitten törkeästi käyttää samaa vuokraamoa (:

Vastaa
Inka 4.2.2013 at 22.24

Heh, joo kerron kyllä. Teillä on onneksi sitten niin paljon helpompaa, kun ei tartte tuota ikäasiaakaan huomioida.

Vastaa

Jätä Kommentti