Pallontallaajat.net
Valikko

Unelmanpehmeät reissukengät

Kirjoittanut Inka 9.2.2013

Kirjoittelin hetki sitten oodin rakkaille reissukengilleni, joiden kanssa ollaan tallattu monia polkuja. Postauksen jälkeen päätin, etten suostu luopumaan kengistäni ihan vielä, mutta aloin silti etsiä niille jatkajaparia. Löysin melko pian itseni ihastelemasta Terhi Pölkin upeita kenkiä, ja parin klikkauksen jälkeen koitti keskiviikko, kun noudin kotiin kaksi paria.

Koska en osannut päättää pitkävartisten Ola-kenkien  ja hauskalla peep toe -kärjellä varustettujen Enea -sandaalien välillä, tilasin rehvakkaasti molemmat! Käsittelemättömän värinen nahka on alkanut viehättää mua yhä enemmän mitä pidemmälle kevät etenee, ja ilokseni huomasin, että tällä kertaa netin värisävyt eivät valehdelleet, ja molemmissa kengissä oli käytetty samaa nahansävyä.

Jos Terhi Pölkki on kenkäsuunnittelijana vielä tuntematon, niin kerrottakoon lyhyesti että Pölkki on suomalainen kenkäsuunnittelija, joka valmistui vuonna 2008 London College of Fashionista. Viime vuoteen asti Pölkki suunnitteli kenkiä muille, mutta vuosi sitten hän julkaisi nimeään kantavan kenkämalliston, ja nämäkin kengät ovat osa tuota SS12-mallistoa. Pölkki on saanut nimeään esille paitsi upeilla kengillään, myös materiaalivalinnoillaan. Kengissä käytetäänkin esimerkiksi poronnahkaa.Kasviparkatusta nahasta valmistetut kengät tuntuivat kyllä unelmanpehmeiltä jaloissa, ja toivon että näiden Portugalissa valmistettujen popojen ja mun yhteinen taival on pitkä. Molempia kenkiä en kuitenkaan päätynyt pitämään, sillä tilasin kummastakin liian ison koon, ja ainoastaan nilkkurit olivat niin makeat, että vaivaudun vaihtamaan ne. Tosin nuo sandaalit olis menny samalla vaivalla, mutta eivät ne kuitenkaan iskeneet niin lujaa.

Niin, ja eipä näistä ihan jatkajaksi meikäläisen balleriinoille ole, mutta onpahan kevään ja syksyn kuiville ilmoille makeat popot. Täytyy vaan toivoa, että se numeroa pienempi koko sopis täydellisesti.

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Lindsay 9.2.2013 at 18.35

Noi nilkkurit on aivan ihanat!! Ottaisin mielelläni itsellenikin :P Nuo sandaalit ovat myös kivat, en ehkä omaan tyyliini osaisi pukea, mutta varmasti jollain muulla kuin itselläni (kuten vaikka sinulla!) näyttäisi tosi kivoilta! :)

Vastaa
Inka 10.2.2013 at 10.00

No elä muuta sano, meinas leuka tipahtaa lattiaan ko avasin paketin ja näin nuo nilkkurit! Ja hei kiitti tuosta kommentista, aloin miettiä että pitäskö sittenkin alkaa metsästää oikeaa kokoa noista sandaaleista. :D

Vastaa
Antonia 5.4.2017 at 9.25

Moikka! Onkos sinulla nuo Terhi Pölkin sandaalit vielä? Jos sattuis olee kokoa 38 ja haluaisit ne jo myydä, niin olen kiinnostunut ostamaan! :D On jäänyt monen vuoden takaa vaivaamaan kyseinen juttu. Kiitti!

Vastaa
Inka 5.4.2017 at 17.48

Moikka Antonia! Ja arvaa, mää palautin ne sitten lopulta takaisin, ja se on jäänyt kaivelemaan! :( Eli valitettavasti en voi auttaa sua.

Vastaa

Jätä Kommentti