Pallontallaajat.net
Valikko

Sunnuntaiaamun New York -fiilistelyä

Kirjoittanut Inka 24.2.2013

Miten se on, että aina kun näkee edes yhen kuvan New Yorkissa, löytää ittensä hetken päästä haavereissulta isosta ompusta? No, onneksi puolen vuoden päästä (ehehehheheh) pääsen ite muutamaksi päiväksi tallaamaan noita maailman pääkaupungin katuja, ketään ei varmaan yllättä, että en malta odottaa!

Onneksi reissun eteen on kuitenkin vielä paljon tekemistä ja suunniteltavaa, vaikka yli puolen välin ollaan jo esimerkiksi siinä, että mitä kaikkea tehdään missäkin kaupungissa. Se on kuitenkin hyvä juttu, sillä on yllättävän raskasta koittaa ettiä tuiki tuntemattomista kaupungeista etukäteen puuhaa siltä varalta, että eteen ei nurkan takaan tulekaan jotain tajuttoman siistiä.

Nämä upeat NYC -kuvat ovat peräisin ruotsalaisesta Sofis Snapshot -blogista. Onneksi on jo aurinkoa, niin tää odotus ei enää tunnukaan niin pitkältä!

Lisää tästä aiheesta

10 Kommenttia

Laura 24.2.2013 at 12.55

Oih, Nykki kaipuu yltyi juuri ihan sietämättömäksi! Ah, siinä kaupungissa on vaan sitä jotain… Ihanaa, kohta pääset taas sinne :)

Vastaa
Inka 24.2.2013 at 13.36

Ah, älä muuta sano. Miten se onkin että Nykin kohalla kaipuu kiihtyy sekunnissa nollasta sataan, kun näkee yhenkään kuvan? Että elokuuta odotellessa!

Vastaa
Ulla 24.2.2013 at 13.48

Apua täällä menee aamukahvit kurkkuun kun nuin ihania kuvia tulee vastaan! Voi New York!!! Ps. Arvaa mitä, mulla muhii megareissusuunnitelma, mutten voi vielä kirjottaa siitä ku se riippuu Maken työnantajasta… en vaan pysy housuissani :)

Vastaa
Inka 24.2.2013 at 13.54

Oih, megareissusuunnitelma kuulostaa niin hyvältä! En malta odottaa, että pääset kertomaan siitä! :) Jeee!

Vastaa
Lindsay 24.2.2013 at 16.04

190 päivää… huoh. :D

Vastaa
Inka 24.2.2013 at 16.28

Meillä 157! :D Mut hei mieti, alle kahen sadan jo!!

Vastaa
Anonymous 24.2.2013 at 18.36

Luin abiristeilyn ludeuutisten seasta, että myös Nykissä on valtava ludeongelma hotelleissa. Onko mitään keinoa tietää, missä hotelleissa näin voisi olla vai pitääkö vaan ottaa KALLIS huone :C Ootteko ite varmistelleet tätä mitenkään?

Vastaa
Inka 24.2.2013 at 21.25

Joo Nykissä on ilmeisesti tosi paha ludeongelma, ja en oo ite ainakaan selvittänyt mitään keinoa, millä varmistua ennen matkaa siitä että lutikoita ei lakanoissa vilise. Täytyy luottaa tuuriin, ja tarkistaa lakanat AINA ennen sänkyyn menoa. Punaiset veritahrat kertovat paitsi luteista, myös likaisuudesta.

Meillä ei oo millään nykin majoituskerralla luteita. Kaikki mestat (Kings Hotel Brooklynissä, Carter Hotel Manhattanilla ja joku tosi kämänen harlemilainen hotelli) missä ollaan Nykissä yövytty on ollu meidän kohdalla ludevapaita, joten uskon sen olevan enemmän tuurista kuin lompakon paksuudesta kiinni. Tosin rahalla saa ja hevosella pääsee, mutta koska palvelu jenkeissä on käsittämättömän hyvää, aina kannattaa pyytää uutta huonetta jos huomaa luteiden jälkiä, sillä sehän voi olla myös huonekohtaista.

Vastaa
Jenna 25.2.2013 at 21.22

Oi, ihania kuvia. Mullakin ikävä Nyciin! Lontoon jälkeen mun suosikkini!

Vastaa
Inka 25.2.2013 at 22.37

Näistä täytyy kyllä ammentaa vähän valokuvausinspistä tulevaa reissua varten. Ja hyvät lempparikaupungit oot valinnu, oon ihan täysin samoilla linjoilla. :)

Vastaa

Jätä Kommentti