Pallontallaajat.net
Valikko

Otoksia helmikuulta

Kirjoittanut Inka 27.2.2013

Vaikka tammikuun alkaessa tuntui siltä, että kevät on vielä hirvittävän kaukana, alkaa näin helmikuun toiseksi viimeisenä päivänä jo hymyilyttää, sillä ylihuomenna ollaankin jo kevätkuukaudessa, jes!

Mulla on tapana kanniskella kameraa mukanani melkein kaikkialle minne meen, ja sinne kätköihin taltioituu paljon kaikkea, mitä ei tänne blogin puolelle koskaan päädy. Aattelin näin helmikuun selättämisen kunniaksi julkaista niitä räpsyjä kuun varrelta, kun tuohon meikäläisen luuriin ei oo instagrammia keksitty, niin voidaan leikkiä että tää toimis vähän sen tilalta. Ja tietty ainaki mun mielestä tämmösiä postauksia on tosi mielenkiintoista lukea muiden blogista, joten toivottavasti myös täältä!

1. Kuun alussa kotikokkini kokeili jotain uutta ja loihti lautaselle lohipyttipannua. Sapuska oli superhyvää, nams!
2. Käytiin porukalla luovuttamassa verta ja totesin, että hemoglobiini oli lähteny hillittömään laskuun viime kerrasta (147->125, auts!). Nyt sitä rautaa naamariin! 3. Otin kameran mukaan treeneihin ja koitettiin saada meistä edustuskelpoista kaverikuvaa puku päällä. 4. Ostin postista supersöpöjä keväisiä postimerkkejä!

1. Käväsin typötyhjällä treenisalilla hakemassa varusteita ja jonkun sinne jättämistä ninjatossukoista oli pakko ottaa kuva! 2. Tehtiin perjantaimättö kotona, ja kebab maistui mainiolta. Majoneesi oli myös kotitekoista ja nam, tuona perjantaina ei ollu kyllä ennää näläkä tuon jälkeen. 3. Maistelin elämäni ensimmäistä kertaa Katri Antellin omenahyvettä ja en välttämättä ollu ihan täysin myyty. 4. Märisin kaupunginteatterissa katellessani Riikka Pulkkisen romaaniin perustuvaa Raja -näytelmää.

1. Innostuin auringosta niin, että kuvailin vähän meidän kihlasormuksia ja tajusin vasta nyt, että nehän on ihan eri värisiä! Eipä sillä kyllä mitään merkitystä taida olla.. 2. Murskailtiin treeneissä ja vaikka ei ollu mikään maailman paras murskauspäivä, tuli siellä muutamia ihan hyviä suorituksia. 3. Naureskeltiin lukiobestiksen kanssa vanhoille kuville ja päätettiin alkaa ottaa myös uusia. 4. Tein kokeiluja keittiön puolella ja vaikka nää suklaakeksit ei ollu mikään mun mestariluomus, hävis ne melko nopeasti parempiin suihin.

1. Pääsin Marjon kanssa ystävänpäivälounaalla kokeilemaan viimein sitä kaikkien hehkuttamaa oululaista hampurilaisravintolaa Kauppuri5:sta ja olin niin pettynyt! Jouduin lopulta tyytymään kanahamppariin, sillä kaikki muut pihvit paistettiin silavassa. :( 2. Lueskelin vastuullisen matkailijan käsikirjaa lakatuilla kynsillä. 3. Kävin mummojen tönittävänä Pohjan Somen loppuunmyynnistä ja nappasin kympin alerekistä itelleni Marimekon paidan, jonka alkuperäisessä hintalapussa luki 89e ja uhkuin tyytyväisyyttä löytöni kanssa, vaikka tuo beige ei ehkä ihan mun ominaisväri olekaan. 4. Otettiin leuhkimiskuvia treeneissä, kun niitä ei tuntunut löytyvän tarpeeksi.

Siinä meni se helmikuu, jes! Olipa hullun kiva tehä tätä postausta, toivottavasti tykkäsitte. Ja mulla oli tosiaan tavoitteena saada itestä vähän enemmän treenikuvia, kun oon yleensä aina kisoissa ja muualla kameran takana, niin ainakin tämä helmikuu näyttää hyvältä sen suhteen, katotaan miten jatketaan.

Huippuja viimeisiä helmikuun päiviä, sieltä se kevät tulee!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Sarkku K 28.2.2013 at 0.28 Vastaa
Inka 28.2.2013 at 9.37

Jes, kiitti paljon! :) Nää on aina hauskoja.

Vastaa

Jätä Kommentti