Pallontallaajat.net
Valikko

Tienvarsimotellit, täältä tullaan!

Kirjoittanut Inka 2.3.2013

Meidän eilinen reissun suunnitteluiltama oli varsin onnistunut, sillä saatiin päätettyä road tripin loput majoitukset eli tienvarsimotellit. Ideana oli mennä samalla tyylillä kuin viime reissulla eli varata ne kaikkein halvimmat motellit, kunnosta tai muista pikkuseikoista välittämättä. Jostain syystä hinnat on nousseet selkeästi sen viime reissun jälkeen, eikä niitä 40 dollarin motelleja enää löytynyt kuin muutama. Homma oli oikeastaan kääntynyt päälaelleen, sillä monet motellit maksoivat lähemmäs 70 dollaria huone.

Viime reissulla pysyttiin turvallisesti kahden ketjun, Motel 6:n ja Super 8:n motelleissa. Nyt varailtiin vähän muualtakin, mutta pysyttiin suurissa ketjumotelleissa, sillä yksityisiä pieniä motelleja on niin hankala löytää, ja onhan ne tietty vähän tyyriimpiäkin. Huoneethan ei mitään fiinejä noissa motelleissa ole, mutta pääasia on mukava sänky, turvallinen ja siisti huone sekä tietty se reissutunnelma, joka on tienvarsimotelleissa ihan omaa luokkaansa. Myös mahdollisuus pyykinpesuun ja motelleiden omat uima-altaat on aika hieno juttu.

Varattiin motellit yhteensä 11 yölle, ja me otetaan taas Karimin kanssa kahden hengen huoneet, eli maksetaan taas enemmän kuin muu porukka, mutta se kahdenkeskinen aika on muutenkin reissussa kortilla, joten tuo takaa sen, että nukutaan ainakin kolmasosa reissusta keskenämme. Vaikka kaivettiin halvimmat mahdolliset motellit, maksavat ne meiltä kahdelta silti huikeat 545 euroa. Tuohon on siis laskettuna huoneiden hinnat ja verot, mutta esimerkiksi nettiyhteydestä tulee maksaa monessa paikassa erikseen vielä se muutaman dollarin maksu, aamiainen taas sisältyy suurimmassa osassa paikoista hintaan.

Nyt on kaikki reissun majoitukset varattu ja fiilis on aika mahtava, sillä reissu konkretisoitui taas ison askeleen ja enää ainoa budjettia heilauttava tekijä on auto. Sitten kun sen saa varattua ja tietää auton lopullisen hinnan, on lopullisen budjetin laskeminen taas piirun verran helpompaa. Vuhuu!

Kuvat Motel 6:n, Super 8:n, Howard Johnsonin, Days Innin ja Knights Innin sivuilta.

Lisää tästä aiheesta

5 Kommenttia

Laura 2.3.2013 at 22.57

Kuulostaa hyvältä, mutta onpa vaan motellienkin hinnat aika tyyriitä! Pakko tuo Jenkkien road trip on kuitenkin joskus päästä kokemaan, se on ihan vissi :) Ja päästäänhän me tekeen mini road trip Kaliforniassa sitten vuoden päästä keväänä :)

Vastaa
Inka 3.3.2013 at 10.04

Oon aivan samaa mieltä että tuommoinen reissu on aivan pakko tehdä, ainakin kerran! :)

Ja nuo tuli kyllä taas yllättävän kalliiksi noi motellit, mut tosiaan suurimmassa osassa paikkoja huoneen hinta on sama, yöpyi siellä sitten 1 tai 4 henkilöä. Eli kaverit maksaa neljästään saman mikä me kahestaan, mutta jotain uhrauksia pitää näköjään kahdenkeskisen ajan vuoksi tehdä.

Vastaa
Ulla 3.3.2013 at 0.15

AWESOME!!! Mullakin täällä jostain kumman syystä matkakuumetta nousee, ku lukee teidän reissuvalmisteluja. Ja ideoita muhii päässä väkisillä :)

Vastaa
Inka 3.3.2013 at 10.05

Jes! Mää en malta odottaa kuulla lisää siitä sun hetki sitten mainitsemasta mysteerireissusta. :) Ja ihanaa kun elokuu lähestyy!!

Vastaa
Motellielämää Jenkeissä | archie gone lebanon 29.9.2013 at 9.54

[…] tai muuten vaan tyhjää tilaa. Kirjoittelin motellien varaamisen jälkeen aiheesta postauksen mistä löytyy motellien hintatietoja ja […]

Vastaa

Jätä Kommentti