Pallontallaajat.net
Valikko

Vesikauhuisen merifiilistelyä

Kirjoittanut Inka 3.3.2013

Reissusuunnittelusunnuntai, ihanaa että olet taas täällä! Jotenkin se meni kuitenkin jälleen siihen, että selasin vanhoja reissukuvakansioita ja olin onnessani siitä, miten mahtavia reissuja oon päässyt toteuttaan mutta ihan pelkäksi fiilistelyksi ei mennyt tällä kertaa, sillä sain mahtavan idean ens reissun vesiseikkailusta! Täytyy vielä saada reissukaverit innostumaan siitä, mutta veikkaan että se onnistuu melko helposti, aivan kuten viime matkan Atlantille sijoittuva korallisnorklausreissu, jonka kohdalla minä olin lopulta se joka oli aivan kauhuissaan.

Näitä kuvia katellessa harmittaa kyllä kovasti, että Jani ja Ismo ei oo mukana ens kesän reissulla, mutta täytynee pärjätä ilman. Onneksi Pasi ja mahdollisesti myös Maria kompensoi.

Heh, ja täytyy kommentoida tuota kolmanneksi viimeistä kuvaa. Mää vissiin oon just ymmärtäny että joudun oikeasti menemään tuonne veteen ja Karim yrittää vakuutella, että en tuu kuolemaan sinne. Nyt jo naurattaa, mutta tuolloin ei ollu hymy kovin herkässä. :D

Lisää tästä aiheesta

3 Kommenttia

Tiina 3.3.2013 at 19.12

Haha :D Otsikon perusteella ajattelin että sulla on Rabies ;)

Vastaa
Inka 4.3.2013 at 8.38

Heh no ei ihan. :)

Vastaa
Minkä roolin sitä ottaisi tänään? - Archie gone Lebanon 4.9.2015 at 16.47

[…] merihirviö hyökkää, joten piti olla katsokaas varuillaan. Viimeisen sinetin mun vesipelko sai Key Westissä vuonna 2011, kun en osannut käyttää snorkkelia (sekin on mahdollista kun on riittävän maalainen) ja vedin […]

Vastaa

Jätä Kommentti