Pallontallaajat.net
Valikko

Kaupunki kaaoksessa

Kirjoittanut Inka 6.3.2013

Aamulla oli vielä nollassa ja luntakaan ei tullu vielä ihan hirviästi, mutta iltapäivällä alako jo koko Oulu olla melkoisessa kaaoksessa. Oikeastaan pystyi puhumaan jo lumimyrskystä. Nelostiellä oli kuulemma koko etelään menevä motarin kaista suljettuna, ja se näkyi ruuhkassa melkein keskustassa asti. Tuumattiin että mikäs siinä ja lähettiin kävelemällä serkkutytön luo. Harkittiin, että oltais menty tuo vajaan kilsan matka autolla tuon kauhian sään vuoksi, mutta onneksi mentiin jalan, sillä tiet oli aivan tukossa. Heh ja olishan se ollu meleko säälittävää. :D

Täytyy muuten tässä vaiheessa hehkuttaa miten mahtava päivä keskiviikko on! Meidän treenittömät päivät on keskiviikko ja lauantai, ja keskiviikkoa sitä jotenkin arvostaa niin paljon, kun saa pienen hengähdyksen keskellä viikkoa. Don’t get me wrong, reeneissä käyminen on makiaa mutta niin on myös keskelle viikkoa sijoittuva rentoiluilta (joka tänään meni myös aikamoisissa syömingeissä, kiitos vaan Tytti!).

Toivotaan että huomenna olis jo kevät! Ja tsekkasin muuten just Lontoon ens viikon säätiedotuksen, on luvattu +2 ja vesisadetta…

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Jenna 7.3.2013 at 1.11

Sunnuntaiksi +3 ja RÄNTÄsadetta tänne. Meinasin just alkaa itkee. Mä tungin jo talvitakit kaappiin ja harkitsin balleriinojen laittamista jalkaan.. Et tervetuloa vaan ;)

Tosin voittaa kyllä nuo Oulun säät. Hieman on lunta!

Vastaa
Inka 7.3.2013 at 8.24

Alan kans itkeä. En pijä yhtään minnään! Voi olla että budjetti kokee reissulla aikamoisen kolauksen, kun tarkoitus oli vetää minibudjetilla ja hengata vaan ulkona auringonpaisteessa tsuumailemassa mahtavia mestoja mutta voi olla että vietänki kaiken ajan shoppailemalla sisätiloissa kun keli on tuommoinen. PLaah!

Vastaa
Ulla 7.3.2013 at 11.14

Ohhoh mikä lumimyrksy, mitä on kattelut kuvia blogeista. Ja moon tulossa sinne huomenna! Pöh, mulla on ikävä kevättä, mutta minkäs teet :)

Vastaa
Inka 7.3.2013 at 19.24

Iiks, tervetulua! Onneksi enää ei oo myräkkä.

Vastaa

Jätä Kommentti