Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Seikkailu Hailuodossa - Archie gone Lebanon - Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Seikkailu Hailuodossa

Kirjoittanut Inka 7.3.2013

Aamulla oli eilisen myrskyn jäljiltä niin makea ilma, että en millään malttanut pysytellä sisällä. Koska meillä on nyt pari päivää auto käytössä, päätettiin rysäyttää ja lähdettiin kohti Hailuotoa. Ajatuksena oli käydä paistamassa makkaraa ja ihastelemassa Hailuodon majakkaa (terkkuja teille kaikille majakanvartijoille!). Saaressa oli ihan luvattoman kaunista, ja jo lossimatkalla oli pakko uhmata viiltävää tuulta ja käydä ulkona ihastelemassa maisemia.

Etittiin Hailuodosta nuotipaikkaa varmaan tunnin verran, mutta eipä niitä sieltä lumen alta paljoa näkynyt. Lopulta annettiin periksi ja suunnattiin Marjaniemeen mökille grillaileen. Hetki meni kun kaivettiin mökki lumen alta ja saatiin takkaan tuli, mutta lopulta saatiin makkarat paistettua ja termari tyhjennettyä.

Ja oli muuten kylymä! Farkkujen alle pääsi taas villahousut ja koitin pysyä lämpimänä parhaimmilla mahdollisilla luonnonkuiduilla: silkillä ja kashmirilla. Untuvatakki niskassa ei tullut kyllä kovin kylmä, mutta siinä vaiheessa kun hanki petti ja jalka uppos reiteen asti, alko jo vähän jalkoja palella.

Makkaranpaistoreissu kesti lopulta lähemmäs seitsemän tuntia, joten oli siinä seikkailua kerrakseen!

Lisää tästä aiheesta

3 Kommenttia

Laura 9.3.2013 at 12.52

Komiana Hailuovossa oltu!! :D Kivat kuvat taas kerran! :)

Mun blogissa on sulle haaste. :)

Vastaa
Inka 9.3.2013 at 18.25

No pittäähä sitä ko ei sitä tiijä jos joku vaikka tullee vastaan! :D

Kiitti haasteesta, pittääpä tarttua! :)

Vastaa
Päivä majakkasaarella | archie gone lebanon 30.6.2013 at 9.19

[…] ole, mutta tässä aika lähellä Hailuodossa sijaitsee yksi, jota on täällä blogin puolella aikaisemminkin […]

Vastaa

Jätä Kommentti