Pallontallaajat.net
Valikko

London, day three

Kirjoittanut Inka 14.3.2013

Takana on jo kolme päivää Lontoossa, ja oon viihtyny aivan mainiosti. Säähän on jotakuinkin tottunut, vaikka aika ajoin se on edelleen aika kamala. Eilinen aamu alkoi aurinkoisissa tunnelmissa, ja kävin aamun kunniaksi käveleskelemässä vielä rauhallisella Notting Hillin Portobello Roadilla. Päivän aikana kiereskelin siellä sun täällä, ja käväisin myös ensivisiitillä Somerset Housessa. Vähän ennen kun Mipalla loppu työt mulla oli lounastreffit yhessä libanonilaisessa ravintolassa missä ruoka oli aivan taivaallisen hyvää, vähän kuin kotona olis syöny! Nams.

Pakko muuten kehaista tuota mun luurin (Lumia 820) karttasovellusta. Oon yleensä ollu ihan käsi karttojen kanssa ja heilunu ympäri Eurooppaa paperikarttaa heilutelleen. Nyt tuo on niin makia kun voi tsekata kartatasta että missä on kaikki paikat, ja sen voi tehä sillain huomaamattomasti kännykästä. Parasta on kutienkin se, että voin huoletta painella sinne minne nokka näyttää, sillä en voi eksyä kun kännykän gps paikantaa aina missä sitä ollaan. Se onki jotenki tosi vapauttavaa, kun ei tartte olla kokoaikaa nokka kiinni kartassa että tietää missä mennään, vaan voi oikiasti mennä minne huvittaa. Voihan sitä tietty myös paperisen kartan kanssa, mutta jos on aikataululla niin sitten itsensä paikantamisessa saattaa tulla vähän kiire. No, onneksi sitä ei tartte enää huolehtia, jippii!

Tänään edessä on vika kokonainen päivä Lontoossa, sillä huomenna tuun illalla takas Suomeen. Aattelin ottaa tästä päivästä kaiken irti ja lähtä seikkailulle! :)

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti