Pallontallaajat.net
Valikko

Home sweet home

Kirjoittanut Inka 16.3.2013

Huh, terkkuja Oulusta! Eilinen paluumatka meni yllättävän kivuttomasti vikan lennon myöhästymisestä huolimatta, ja olin kotosalla makeasti yöllä kahden aikaan. Tää päivä onkin mennyt tästä jäätävästä (hehheh) jet lagista toipuessa. Todellisuudessa mitään jet lagia ei ainakaan mulle vielä tuolla kahen tunnin aikaerolla saa aikaan, ja nousinkin ylös tottuneesti yheksältä eli Lontoon ajassa seittemältä.

Tännää oonki fiilistelly reissua purkamalla matkalaukkua ja siirtämällä kuvia koneelle. Jännää, vaikka mennyt Lontoon reissu oli meikäläiselle jo yhdeksäs, löytyi kaupungista niin paljon uusia juttuja että tuntui, että en olis koskaan käynyt Lontoossa päinkään. Mulla oli ekaa kertaa käytössä oyster eli metrokortti, kun aikaisemmin reissut on taitettu jalan. Se aukaskin aika paljon mahdollisuuksia, kun saman päivän aikana saattoi kierrellä pitkin poikin kaupungin eri osissa.

Yövyin tosiaan Mipan luona Chiswickissä Länsi-Lontoossa, ja päivät meni aika nopsaan niin, että Mipa lähti töihin aamusta ja minä konkoilin ulos vasta tunnin-pari sen jälkeen. Siinä sitten kiertelin sinne minne nokka näyttää johonki viiteen saakka, ja hengattiin ilta sitten Miian kanssa. Yleensä meni aika myöhään ennenku palattiin Mipan luo, joten vaikka tällä reissulla ei olis tarttenu kävellä paikasta toiseen pitkiä matkoja, oli päivien jälkeen melko poikki.

Eli palataan reissupostauksiin myöhemmin, nyt lähen toimittamaan ensimmäistä satsia tuliaisia eteenpäin!

Huippua lauantaita!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Riikka 21.3.2013 at 0.14

Tuttuja maisemia ;) Haluan takaisin Lontooseen! Meillekin osui aika huonot säät, onneksi sade loppui aina välillä sentään..

Vastaa
Inka 21.3.2013 at 9.59

Haha joo katoinki että aika samoista mestoista olit nääki ottanu kuvia! Mää vähän haaveilen kesäreissusta Lontooseen, mutta taitaa siirtyä ens vuoden kesään.

Vastaa

Jätä Kommentti