Pallontallaajat.net
Valikko

Reissun humputukset

Kirjoittanut Inka 17.3.2013

1. Loungesta mukaan napatut brittiläiset naistenlehdet. 2. Primarkin yhdeksän punnan farkuissa on ehkä paras kohtaamani hinta-laatu-suhde, nämä ovat kokoelmani kolmannet. 3. Hain räntäsateelta suojaa Covent Gardenin H&M:stä, ja alerekistä nappasin mukaan vihreät, kerrankin sopivat, byysat. 4. Krhm, Body Shopin Body Butterit oli kyllä ihan täysi heräteostos… 5. Bootsin kynsilakkoja! Oon vasta hiljattain taas oppinu käyttään kynsilakkaa joten päätin hamstrata vähän keväisiä sävyjä, ja tietty matchy-matchy uusien pöksyjen kanssa. 6. Nää Bootsin punnan hintaiset suihkugeelit oli se syy, miksi olin niin innoissani ruumatavarasta! En kuitenkaan napannu itelle mukaan kuin pari tuubia. 7. Kesähelteille aika makia maksihame, tosin meikäläisen mitalla tuo on enempi mekko.

Vaikka mennellä reissulla oli pyhä tarkoitus olla tiukalla budjetilla, oli matkalaukku reilusti täydempi tullessa kuin lähtiissä. Pääsyy oli tietysti ne ylitsepursuilevat tuliaiset mitä reissuilta pitää aina napata mukaan, mutta lähti sieltä jotain itsellekin, kuten aina Englannin -reissulla.

Onko teillä jotain tiettyjä juttuja, mitä pitää hamstrata joka kerta jossain tietyssä kohteessa? Nimim. lähen kohta Saksaan ostamaan pähkinöitä. :D

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Pingviinimatkalaiset 17.3.2013 at 11.26

En edes lähde luettelemaan kaikkia niitä mitä Nykin reissuilla tulee hamstrattua :D Mutta Saksassa käydessäni olen aina tykännyt pyörähtää Zero -nimisessä liikkeessä, sillä sieltä saa ihan ok hintaisia ja toimistoympyröihinkin sopivia vaatteita. Uusin villitykseni Euroopan reissuilla on vielä Suomesta puuttuva Massimo Dutti, edelleenkin samaisista syistä. En varsinaisesti pidä virallisesta pukeutumislinjasta, mutta koska työni sitä vaatii, niin täytyy siitä ottaa ilo irti edes jollakin tapaa ja tehdä siitä niin oman näköistä kuin suinkin mahdollista. Bangkokista taas on aina ostettava punaista tiikeribalsamia :) -Milla

Vastaa
Inka 17.3.2013 at 13.58

Joo tuo Massimo Dutti alkaa olla munkin vierailukohde ainakin kun käyn Espanjassa tai Portugalissa, missä niiden vaatteet on edullisempia kuin Keski-Euroopassa.

Mää muuten vastailen viimein alkuviikosta siihen sun mailiin, kun alkaa nää kevään reissukuviot selkeytyä. :)

Vastaa
Ulla 17.3.2013 at 12.04

Hyvältä näyttää nuo ostokset :) Mulle tulee nykyään ihottumaa kaikista Suomen kaupoissa myytävistä deodoranteista, joten mun on pakko käydä säännöllisesti jenkkilässä, siis pakko. Nyt on 2/4 menossa ostamistani neljästä dödöstä, eli uutta reissua pitää kovasti täällä plänäillä… :) Oon lukenut roadtrip-suunnittelupostauksia täältä. Huippua ku oot jakanut niin paljon käyttistä tietoa! Kiitos. Ja sukkiksia kantsii kans hamstrata Jenkeistä. Ja kuten edellinen mainitsi, onhan niitä muitakin helposti melkoinen lista… :)

Haluaisin myös Lontooseen River Islandille tyhjentämään sen kaupan ku siellä on ihania vaatteita jotka mahtuu tällaselle vähän isompikokoisellekin.

Vastaa
Inka 17.3.2013 at 14.00

Voi miten ikävää että sun on pakko käydä Jenkeissä säännöllisesti. ;) Osta ens kerralla “vahingossa” vaan yks dödöpullo niin täytyy mennä sitte hetimiten uudelleen. :D Sukkiksia, jahas, tää on ihan uus. En kyllä käytä niitä mitenkään hillittömän paljoa mutta täytynee pitää silmät avoinna sukkahousuosastoilla ens reissulla.

Mää kävelin parin Riven Islandin ohi nyt Lontoon reissulla, mutta en tainnu käyä yhessäkään sisällä asti vaikka vähän kyllä kyyläilin näyteikkunan Rihanna -mallistoa.

Vastaa

Jätä Kommentti