Pallontallaajat.net
Valikko

Perjantai-iltaista hääpaikkafiilistelyä

Kirjoittanut Inka 22.3.2013

Me varattiin kuin varattiinkin tiistaina se meidän tuleva hääpaikka, jaiks! Siitäkin huolimatta meillä ei vieläkään oo hääpäivää lyöty lukkoon, sillä meidän toivomalle päivälle oli paikassa alustava varaus, ja tehtiin varsinainen varaus siitä sitten viikko eteenpäin, mutta paikan omistaja aikoi ilmoittaa, josko alustava varaus jäisi alustavaksi ja me saataisiin toivomamme päivä. Eipä sillä päivämäärällä nyt niin väliä ole, eli vaikka ei saadakaan sitä ykkössuosikkipäivämäärää, ehkä kestetään.

Yllä olevia kuvia oon fiilistelly pitkään, sillä niissä on tosi paljon semmoisia elementtejä, mitä toivoisin sitten niissä meidänkin bileissä olevan. Erityisesti ihastuin noihin riisipaperipalloihin, niitä on saatava ja monessa eri värissä! Onneksi ne sopii täydellisesti sinne meidän hääpaikan paviljonkiin! :) Eli vaikka telttahäitä ei nyt tule, ei harmita tippaakaan.

Nää inspiraatiokuvat, joihin tuun palaamaan vielä monta kertaa löysin täältä. Kääks! Mitä mieltä muuten ootte näistä hääfiilistelypostauksista, jaksattako katella noita fiilistelykuvia vai onko nää ihan turhia?

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Peppi 23.3.2013 at 12.00

ihania nää fiilistelupostaukset! :)

Vastaa
Inka 24.3.2013 at 18.11

Jes, hyvä juttu! :)

Vastaa
Eveliina 24.3.2013 at 19.58

Juu kyllä näitä jaksaa kattella!! ;)

Vastaa
Inka 25.3.2013 at 8.15

Jee. :)

Vastaa

Jätä Kommentti