Pallontallaajat.net
Valikko

Penfieldin ss13 -mallisto vei sydämen

Kirjoittanut Inka 27.3.2013

Kuvat: Penfield

En yleensä ihan hillittömästi innostu minkään tietyn merkin kausimallistoista, mutta nyt on toisin. Tsuumailin vähän aikaa sitten Penfieldin tulevaa kevät/kesä -mallistoa ja olin melkoisen myyty. Eniten houkuttaa nuo kirkkaat värit, jotka osuu ja uppoaa meikäläiseen tällä hetkellä aivan satasella. Vihreää, korallia ja keltaista, oh yes.

Ja vakuuttaapa se laatukin: sekä superlämpimässä talvitakissani että moraalisesti hyväsyttävämmässä välikausitakissani on laatu kohdillaan. Kasson -välikausitakille erityispisteet tuulen- ja vedenpitävyydestä, Hoosacillani taas pärjää vaikka kuinka tuuli tuivertaisi kovilla pakkasilla. Tuo vihreä Vassan parka on aika lailla samaa settiä Kasson parkan kanssa, mutta koska nykyinen Kassonini on niinkin tylsän värinen kuin beige, vaatii se kaverikseen jotain pirteämpää, jonka voi heittää niskaan niinä aamuina kun maasta erottuminen on ehdotonta. Ja täytyy vielä kehaista, että kyseessähän sattuu olemaan täydellinen vihreän sävy.

Lisäksi oon kaipaillu vähän kevyempää kassia lyhyille reissuille, mihin tuo korallinvärinen olis just täydellinen. Muotonsa vuoksi se voisi ehkä vähän aiheuttaa ongelmia käsimatkatavaralaukkuna, mutta en kuitenkaan usko, sillä veska on muuten niin pieni. Ja edellisen Penfield -tilauksen yhteydessä tilasin tuosta keltaisesta pussukasta Karimille oranssin version reenikassin pohjalle EA -laukuksi, ja olen tullut siihen tulokseen, että mun on saatava samanlainen.

Ainoa, mikä estää mua tilaamasta noita just nyt tällä sekunnilla on tuotteiden hinta. Penfieldin kamat ei nimittäin oo mitenkään edullisia, joten mun täytynee siirtää näiden kamojen hankinta sinne elo-syyskuun alennusmyynteihin ja toivoa, että noita on silloin vielä jäljellä. Tai ehkä jenkkireissulla käy onni ja noita tulee vastaan alennettuun hintaan, mutta katsotaan sitten.

Toistaiseksi tyydyn kuitenkin pelkästään ihastelemaan.

Iskeekö Penfieldin kevätkamat muihin, vai voinko jäädä luottavaisin mielin odottelemaan niitä aleja?

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti