Pallontallaajat.net
Valikko

Brunssi keskellä Itämerta

Kirjoittanut Inka 10.4.2013

Viimeviikkoisen laivaseikkailun kohokohta oli brunssi, jonka Finnlines lanseerasi paria päivää ennen meidän reissua. Laivalla järjestettävä brunssi oli oikeastaan se syy, miksi odotettiin reissullamme huhtikuuhun saakka, sillä haluttiin kovasti kokeilla tuota uutuutta. Ja niin todellakin saatiin, kun kävi niin mukavasti, että brunssi sattui kohdalle sekä meno- että paluumatkalla.

Rentoa brunssifiilistä tuli heti alkuun, kun ravintolaan astellessa käteen tarjotiin skumppalasilliset. Brunssilta ei myöskään ollu kiire minnekään, sillä kun illallinen kesti esimerkiksi puolitoista tuntia, brunssilla sai istua neljä tuntia, eli Finnlinesillä oltiin käsitetty tosi hyvin nimenomaan se brunssin rentous ja se, että sapuskaa saatetaan ämpätä naamariin tuntitolkulla.

Kuten kaikkien muidenkin laivaruokailujen kohdalla, istuskeltiin myös brunssin ajan siinä samassa meille osoitetussa pöydässä. Muuten se oli ihan hyvä järjestely, mutta meidän viereiseen pöytään saapui kuusihenkinen tv-ryhmä, jotka kävivät aika kiivaitakin keskusteluja ohjelman kuvaamisesta siinä kesken ruokailun, joten oma huomio kiinnittyi vähä väliä sinne viereisiin pöytiin.

Laivan ravintola oli tosi iso ja valoisa, ja ikkunoista avautu aika mahtavat merimaisemat. Päästiin molemmilla kerroilla aivan ikkunan viereen, joten saatiin tähystellä horisottiin siinä syömisen lomassa.

Oli myös ihan positiivista huomata, että molemmat brunssit oli aika erilaisia. Oliski kyllä kieltämättä ollu melko tylsää, jos kummallakin kerralla olis tarjolla ollu tismalleen samat jutut. Ensimmäisellä brunssilla vetelin naamaan kaikkea mitä mieli teki, mutta paluumatkalla oli jo vähän tiukempi linja, ja lautaselle päätyi vähän viksumpia juttuja. Parasta paluumatkan brunssissa oli tietty tuore ananas, jota vetelinkin sekä alku-, pää- että jälkiruualla. Parempi överit ku vajarit!
Tämä on Karimin lautanen, sen huomaa ananaksen puutteesta!

Meikän jälkkäri: naudanlihaa, mozzarellaa ja ananasta.
Kaikenkaikkiaan tuo syöminen toimi mainiosti päivän tärkeimpänä puuhana tuolla risteilyllä. Meidän onneksi sapuska oli vähän laadukkaampaa kuin perusristeilyllä, ja erityisesti oltiin ilahtuneita siitä, että meidän siaton ruokavalio ei aiheuttanu ongelmia. Ainoastaan yhellä aterialla kuudesta kävi niin, että mitään muuta lihaa kuin sikaa ei ollu tarjolla, mutta sillon tais olla kasvisjutut niin hyviä, että ei tullu mielen viereenkään, että sitä lihaa olis voinu lautaselle laittaa.Oli siis aivan mainio brunssikokemus, ja plussaa tuli vielä merellisestä sijainnista. :D

Pst, kaikki oululaiset, kuulin että lauantaina Puistolassa on jenkkibrunssi, jos brunssihammasta alkoi kolottaa!

Lisää tästä aiheesta

5 Kommenttia

Mintttu 10.4.2013 at 11.39

Voi hitto nainen, mikä nälkä tulee noista kuvista!! :) Onpa tosiaan hieman laadukkaamman näköistä ruokaa sekä ympäristöä, kuin perusbotskeilla.

Vastaa
Inka 10.4.2013 at 12.24

Nojoo, ei paljo 100% lihaan verrattavia aineita sisältäviä lihapullia ja nakkeja näkyny, vaan oli ihan sitä oikiaa ruokaa, tosin noista kastikkeista en menis vannomaan, että ne olis mitenkään aitoja. Mutta hyvä suunta joka tapauksessa.

Ja lankesin omaan ansaan, nimittäin näläkä tuli itelleki ko katoin nopsaan nuo kuvat läpi kun tulin vastamaan kommentteihin! :D

Vastaa
Anonymous 10.4.2013 at 12.10

Näistä mää tykkään! :D

-(kuolaava) Tytti

Vastaa
Inka 10.4.2013 at 12.24

Haha, tää oliki ihan selkeesti osoitettu sulle tää postaus! :D

Illemmalla nähdään!

Vastaa
Finnlinesin brunssi – kyllä maistui! | Panun matkat 20.3.2014 at 23.13

[…] tarjoukseen tarttumista vakavasti, mutta tyydyin lopulta risteilemään vain virtuaalisesti Inkan postauksen myötä. Konsepti jäi kuitenkin kiinnostamaan, ja olinkin erityisen mielissäni saadessani kutsun […]

Vastaa

Jätä Kommentti