Pallontallaajat.net
Valikko

Huhtikuun asu

Kirjoittanut Inka 11.4.2013

Paita (mekko) – Selected Femme, farkut – Primark, kengät – Terhi Pölkki

Hups! Huomasin juuri, että tää mun asupostausten tekemisen harjoittelu jäi kokonaan unholaan viime kuussa, sillä edellinen asujuttuja-tägin postaus on tullut helmikuun puolella. No, eipä se maaliskuu ollu varsinaisesti mikään pukeutumiseen inspiroiva kuukausi, joten ymmärtänette.

Vaikka tää kotona työskentely tappaa viimeisenkin pukeutumisinpiraation, eilen oli syytä laittaa ylle muutakin kuin verkkarit. Uskaltauduin kokeilemaan tuota mun kihlajaismekkoa arkikäytössä, ja housuihin sullottuna toimii mun mielestä paitana ihan hyvin. Ja on myös pehmeä lasku niihin valtaviin kuviollisiin pappasilkkipaitoihin, joita käytän ens kesänä joka päivä! (Terkkuja vaan Marjolle!)

Terhi Pölkin kenkiä en lopulta uskaltanu laittaa jalkaan ihan ulos asti, sillä nahkapohjat vaativat vielä vähän ehostusta. Ajattelin käydä testaamassa paikallista suutaria, ja katsotaan joko sitten näillä kengillä uskaltaisi tepastella pitkin oululaisia katuja, jotka on tällä hetkellä paikoin kuivat, mutta paikoin taas täynnä soraa ja jäätä ja loskaa ja rapakoita.

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Ulla 11.4.2013 at 10.29

Ihania kuvia! Mikä asu! Tuo hyväntuulisuus välittyi tänne asti :)

Vastaa
Inka 11.4.2013 at 13.26

Kiitti Ulla! En ees tajunnu että oli mitenkään hyväntuulinen mutta näköjään kuviin asti välittyi, kun naureskelin siinä itelleni. :)

Vastaa

Jätä Kommentti