Pallontallaajat.net
Valikko

Teemadiner keskellä aavikkoa

Kirjoittanut Inka 17.4.2013

Mistä tietää että edellisestä jenkkireissusta on kulunut liian kauan aikaa ja että seuraava on tulossa? No siitä, kun vanhat kuvakansiot tuntuvat aukeavan vähintään kerran päivässä, ja niitä kuvia tulee kateltua useamman tovin typerä virne naamalla.

Nyt saatte tekin tästä muistelosta osanne, sillä tajusin just, että en oo kunnolla vielä kertonu, kun käytiin Las Vegas – Los Angeles -välillä piipahtamassa eräässä supersuloisessa tienvarsidinerissa! Bongasin Peggy Sue’s -dinerin jostakin blogista jo reilusti ennen jenkkireissua, ja ajellessamme kohti Los Angelesia ilmoitin tylysti jätkille, että oli niillä nälkä tai ei, Big L pysähtyy Peggy Sue’sin pihaan. Se oli mun reissun ehkä suurin natsihetki, joten pojat toivottavasti antoi sen anteeksi..

Meikän perus seisomisasento, kiitos ylitaipuisat polvet!

Kyseessä oli siis kunnon 50-luvun teemadiner, jossa oli melkoisen riemunkirjava sisustus ja taustalla soi tietysti mr. Presley. Me oltiin käyty syömässä Applebee’sissä just ennen Vegasista lähtöä, ja parin tunnin ajon jälkeen kenelläkään ei ollu vielä nälkä. Jostain syystä ainakin mun ja Karimin annokset piti sisällään kuitenkin burgerin ja pirtelön, joten jotenkin se ruoka vaan johonkin mahtui. Muistaakseni muutkin veteli melkein kunnon sapuska-annokset, joten en tiiä oliko se tuo miljöö vai mikä, mutta ruokahalu ainakin heräs!

Ruoka tai palvelu ei ollu kyllä mitenkään erikoista, mutta olihan se elämys käydä tuommoisessa dinerissa. En tiijä mennäänkö uudelleen, ehkä käydään ottamassa kuvia tuossa ulkopuolella mutta voi olla että tänä vuonna mennään vaan suoraan Denny’siin..

Mutta tulipahan ainakin kokeiltua, ja jos ei muuta niin jäi kivat muistot tuosta sisustuksesta, joka oli kyllä niin Greasesta tuttu kuin vain voi olla. :)

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Kea 17.4.2013 at 23.49

Ihana! Mulla on ihan hillitön fetissi kaikkeen tollaseen fiftari-memorabiliaan… :)

Vastaa
Inka 18.4.2013 at 14.48

Haha! :D Tuo oli kyllä harvinaisen söpö, ja pitää ehkä kyyläillä auton ikkunasta ens reissulla myös. :)

Vastaa
Rimma 18.4.2013 at 11.58

Haah :D Hyvä tipsi! Pistetäänpäs marraskuuta varten muistiin, kun tuota reittiä ajellaan!

Vastaa
Inka 18.4.2013 at 14.48

Jee huippua jos voin olla avuksi! :)

Vastaa

Jätä Kommentti