Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Kukkia otsalle isona päivänä - Archie gone Lebanon - Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Kukkia otsalle isona päivänä

Kirjoittanut Inka 21.4.2013

Hääjuttuja taas, oon nimittäin viime päivinä oivaltanut yhden jutun: tiaran, birdcagen tai varsinaisen hunnun sijaan mää taidan haluta hääpäivänä päähäni kukkasia! Kaikki alkoi siitä kun bongasin Ruffledista nämä kuvat:

Sittemmin fiilistelin kukkaseppeleitä morsioiden päissä myös näistä kuvista:

Toki mieli ehtii muuttua vielä aika monesti, mutta nyt tuommonen kukkaseppele tai joku muu vastaava kukkakoriste tuntuis makijalta!

Mulla on muuten edessä vielä kaason pyytäminen tehtävään, apua! Se on alkanu jostain syystä jännittää ihan hulluna. Mites te muut ootte pyytäneet, kysäisittekö vaan ohimennen vai tarjositteko kysymyksen kera kakkua?

Kuvat täältä, täältä, täältä ja täältä.

Lisää tästä aiheesta

11 Kommenttia

Eveliina 21.4.2013 at 21.50

Mulla oli hääpäivänä päässä kukkia. Se tosin oli kaason hätäinen ratkaisu, koska kampaukseen olisi kuulunut kukkapinnit, jotka katosivat tietämättömiin… Myöhemmin tajusin että oikeat kukat oli loistava vaihtoehto ja jos ei olisi ollut jo kiire itse seremoniaan, niitä olisi voinut olla enemmänkin! Tuoksuivatkin ihanalta.
Minä taisin pyytää kaasoa tehtäväänsä Fb:n yksityisviestissä, hän kun asustaa ulkomailla… Tosin muutenkin halusin antaa mahdollisuuden miettiä asiaa ja mahdollisesti kieltäytyä kunniasta niin etten ollut vieressä, meitin tapauksessa se kun vaati aika suurta panostusta lentoineen päivineen… :)

Vastaa
Inka 22.4.2013 at 7.36

Ah, tuota tuoksuaspektia en ookaan hoksannu, ihanaa! :)

Vastaa
Kea 21.4.2013 at 22.52

Ihania kuvia! Mä kyllä komppaan kukkia, vaikka mulla olikin naimisiinmennessä tiara/pantahässäkkä jossa sit oli niitä kukkia… :)

Vastaa
Inka 22.4.2013 at 7.37

Kukat on kyllä niin pop, ja pitää kyllä käydä kattelemassa näitä kuvia, jos mieli meinaa tässä vuoden sisällä muuttua!

Vastaa
Pingviinimatkalaiset 22.4.2013 at 7.50

Naimisiin mennessä päässäni oli tiara, mutta nyt laittaisin ehkä ennemmin just yhden kukan. Kaasona ollessani saksalainen kampaaja väkersi ihanan lettikampauksen, jossa oli sitten yksi morisiammen kimppuun sopiva ruusukin mukana. Se oli ihana ja loppupeleissä tykkäsin siitä kyllä enemmän kuin omasta hääkampauksestani (sitä rajaa ei tosin ollut vaikea ylittää…).

Kaasoni kanssa taidettiin tehdä sopimus kaasoiluista ja kummi-hommista jo teini-ikäisinä tai ainakin se on ollut aina puolin ja toisin itsestään selvää. Eli ei paljon erikseen tarvinnut kysellä, kun toinen tiesi jo kosinnasta kuullessaan mitä tuleman pitää :)
-Milla

Vastaa
Inka 22.4.2013 at 15.42

Tosi kiva idea tuo, että kaasoillekin tulee kukkasia ja vielä morsion kimpusta! Täytyypä laittaa korvan taa. :) Ja vitsi kun sitä olis itsekin tajunnut tehdä muinoin tuommoisen sopimuksen, nyt nimittäin jännittää oikeesti tosi paljon! :D

Vastaa
Nella / Kaukokaipuu 25.4.2013 at 10.22

Kukkaseppele olis kyllä niin sua ja passais aivan mainiosti! Eli ääni täältä!

Vastaa
Inka 25.4.2013 at 14.36

Oh, yes! Mää oon täysin samaa mieltä. :)

Vastaa
Tiina M. 2.5.2013 at 19.10

Voisin sanoa että ei se kaasollekkaan oo ihan heleppoa miettiä mitä siihen kysymykseen vastais. Että joooooooo jippii tottakai vai että “ootas pitää miettiä” vaikka oikeasti ois onnensa kukkuloilla. Ainakin kun mua pyydettiin ensimmäistä kertaa kaasoksi syyshäihin -13. (Sen takia luenki nyt innoissani näitä sun hää-aiheisia kirjotuksia, muuten ei välttämättä tässä vaiheessa ihan niin paljon kiinnostais :)) Me mietitään langasta tehtyjä hiuskukkasia kaasoille, saa nähä toteutuuko, mutta nuo luonnonkukat on kans aivan ihania!

Vastaa
Anonymous 2.5.2013 at 19.11

Ja sori kommentoin nyt kaikki kerralla ko en oo ehtiny pitkään aikaan lukemaan blogia :D

Vastaa
Inka 2.5.2013 at 21.39

Nojoo mää oon just miettiny tuotakin puolta, vaikka toivon että kaveri jota haaveilen kaasoksi olis vaan mielissään. Katotaan, on nimittäin jännät paikat! :)

Ja kiva että kommentoit, mukava kuulla sustakin ainakin näin blogikommenttien välityksellä!

Vastaa

Jätä Kommentti