Pallontallaajat.net
Valikko

Kuulumisia kännykkäkuvien muodossa

Kirjoittanut Inka 8.5.2013

Mitä isot edessä, sitä pienet perässä. Oon hiljattain yrittäny opetella ottamaan kuvia myös kännykälläni, ja viimeistään lomogram-sovelluksen ladattuani kuvia on alkanu tallentua luuriin useita päivässä. Instagrammiahan ei Lumiaan ainakaan ilmaiseksi saa, joten ollaan vielä ilman, ja ehkä ihan hyvä niin. Kuulumisia ei varsinkaan viime aikoina ole blogin puolella kuulunut, joten nyt sitten oikein kunnon annos.

1. Menomatkalla Helsinkiin, mielissään eturivin paikasta! Harmi vaan, että kone sattui olemaan sitä mallia, jossa on ovet vain takapäässä… 2. Kelpasi mennä käymään toimistolla, kun vastassa oli kaksi boksillista Arnoldsin herkkuja! Pitäs selkeesti käydä useammin. :D 3. Seuraavan aamun aamiainen oliki sitten hippasen terveellisempi, pysy hommat balanssissa. 4. Paluumatkalla sain taas 1A-paikan, tällä kertaa Finnairin koneessa missä oli vähän enemmän tilaa kuin Flyben purkissa.

1. Tulikuumia ja tuoreita hillomunkkeja, joita tehtailtiin iskän ja Veeran kanssa ennen vappua. 2., 3. & 4. Matkalla vappurientoihin, edessä ajavat amikset oli laittaneet autonsakin vappukuntoon!

1. Ensimmäinen parvekeaamiainen jokunen päivä sitten, ja lukemisena tietysti Aku Ankka! 2. Meillä ihastellaan auringonlaskua naapurin ikkunoiden heijastuksista. 3. Arska paisto kunnolla parvekkeelle. 4. Ja meikäläinen oli heti aivan mielissään nauttimassa päivittäistä D-vitamiiniannosta.

1. Vaatimattomasti maailmankaikkeuden kuuleimmat korvikset. 2. Arskaa partsilla, ei voi olla muuta ku mielissään.

 

Huippua helatorstain aattoa kaikille! Oulussa ainakin ollaan saatu nauttia ihan mahtavasta auringonpaisteesta. Toivotaan, että sama jatkuu vielä huomenna!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Ninni 9.5.2013 at 9.52

Ihania kuvia! :)
Mulla on puhelimessa (Lumia) Instacam joka on sellainen huijaus-Instagram :D mutta kuvista tulee suht samanlaisia kun sillä oikeallakin.

Vastaa
Inka 9.5.2013 at 19.42

Haha, huijaus-Instagram kuulostaa sen verran lupaavalta että pakko tsekata! :DD

Vastaa

Jätä Kommentti