Pallontallaajat.net
Valikko

Kiitos ja ylistys suutareille!

Kirjoittanut Inka 12.5.2013

Muistanette, kun tammikuussa märisin rakkaiden reissukenkieni kulumisesta? No, sain viimein vietyä kengät suutarille peukut pystyssä toivoen, että ne saataisiin korjattua kestämään vielä ainakin yksi iso reissu. Popot eivät olleet kovin pahassa kunnossa, mitä nyt narisivat ikävästi jokaisella askeleella ja kärki oli niin kulunut, että se päästi vettä sisäänsä. Ja kun pohja oli kärjestä kulunut olemattomiin, oli kärjen nahka hinkannut joka askeleella maata vasten, ja sitä kautta kulunut puhki.

Vaan mitä pari tuntia suutarin hoivissa tekikään:


Ei kengistä uudenveroisia tullu, mutta varpaiden ja päkiän kohdalle laitettiin uutta pohjaa ja kärjen nahka ilmeisesti kumiliimattiin kokoon ja sitä kautta käyttöikää tuli lisää ainakin se toivottu kesä, ellei jopa useampi. Parasta on se, että missään ei narise kengillä astellessa!


Ostin vielä uudet pohjalliset ja lankkasin kengät huolella, niin alkavat olla jo melko hyvässä kunnossa. Mulla vaan tuppaa kengät jostain syystä kulumaan pottuvarpaiden kohdalta, joten voi olla että näihin popoihin pitää vielä laittaa sisäpuolelle paikat noiden isovarpaiden kohdalle, jotta nahka ei kuluisi enempää.Mutta kaikenkaikkiaan oon melko tyytyväinen, sillä olin jo luopumassa näistä tallatuista kengistä. Uusien kenkien sijaan pulitin Raksilan Prisman suutarille 15 euroa, ja sain pitää rakkaat reissukenkäni. Suutari oli supersymppis, enkä voi muuta kuin suositella, sillä tämä oli jo toinen kerta kun lähdin sieltä typerä virne naamalla tyytyväisenä. :)

Nyt sitten vaan ensimmäistä kesäkelireissua odotellessa, ja sehän tulee jo muutaman viikon päästä!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti