Pallontallaajat.net
Valikko

Auringonlasku kotimatkalla

Kirjoittanut Inka 16.5.2013

Vauuu-u mikä ihana kesäpäivä tänään on ollu! Tästä se alkaa, ja onhan sitä odoteltukin. Kesän lähestymisestä kertoo myös treenikauden loppuminen, ja vedinkin tänään kauden viimeiset treenit yliopistolla, ja fiilis oli kieltämättä vähän haikea. Tällä viikolla on onneksi vielä parit reenit ennen kauden loppumista. Sen jälkeen jäädään kesätreenien varaan ja koska niitä on niin vähän, oon aatellu kokeilla jotain uutta lajia tänä kesänä! Se on aika hurjaa meikältä, sillä oon pysyny aika tiukasti tuon saman lajin parissa viimiset 13 vuotta…

Paluumatkalla treeneistä huomattiin, että koko kaupunki oli heränny eloon yhen päivän aikana. Tiistaina kun palattiin samoihin aikoihin kotiin, oli kaikki puistot ja torinranta ihan tyhjiä, nyt jokainen puiston penkki oli täynnä ja torin laitureillakin ihan hurjasti porukkaa. Mekin jäätiin hetkeksi ihastelemaan auringonlaskua ja nauttimaan lämmöstä. Oli aivan mahtavaa, ja edelliskesä tuntui niin kaukaiselta!

Ja miten mahtavaa että tänään tarkes ilman takkia ja nilkat paljaina!? En kestä! Ja ekat minit rusketusrajatkin oon ehtiny jo hankkia, kiitos partsin. Jee!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti