Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Mutka Kuopiossa - Archie gone Lebanon - Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Mutka Kuopiossa

Kirjoittanut Inka 22.5.2013

Tänään on harjoiteltu ahkerasti jenkkireissua varten kolmea asiaa: autossa istumista, pitkien matkojen ajamista ja autosta käsin maisemien kuvaamista. Ohjelmanumerossa oli nimittäin pikkuinen päiväreissu Kuopioon, minne meidät vei Karimin pääsykoe. Kello pärähtikin soimaan siinä viiden pintaan, ja oltiin Kuopiossa yhdeksän maissa, eli ajamiseen meni rapiat kolme ja puoli tuntia. Tyylilleni uskollisena varasin tietysti menomatkan ajovuoron perustellen, että Karim ehtii siinä vielä selailla muistiinpanoja. Oikeasti olin vaan viekas, sillä tykkään ajaa aamulla just heräämisen jälkeen, jolloin pysyn parhaiten hereillä, oon nimittäin aika lahjakas nukahtamaan rattiin…

Sillä aikaa kun Karim täytteli monivalintaa pääsykokeissa mää kävin tutustumassa kuopiolaiseen Ikeaan. Se on nimittäin näin oululaisin silmin aika eksoottista, kun pääsee käymään Ikeassa vielä Suomessa, missä euron kurssi ei tuo hintaan lisäprosentteja kuten Haaparannalla käydessä. Tällä kertaa mukaan lähti vaan paketillinen servettejä, mutta tulipahan käytyä!

Paluumatka sujui rattoisasti valokuvausta treenaten, ja on se kuulkaas melko hankalaa tuon 30 millisen kanssa liikkuvasta autosta, mutta luotan siihen että upeat maisemat antaa anteeksi vähän heikkolaatuisemmat kuvat. Mutta onneksi vielä ehtii treenata!


Kymmenen tunnin jälkeen oltiin takaisin Oulussa. Kuopiossa oltiin korkeintaan kolme tuntia, joten aikamoisesta pikavisiitistä oli kyse. Ens kuussa selviää, oliko kannattava reissu, pidetään siihen saakka peukut pystyssä!Nyt sohvalle retkottamaan, rentoa iltaa teillekin!

Lisää tästä aiheesta

8 Kommenttia

Anonymous 22.5.2013 at 19.47

Mitä siun avopulisos aikkoo tänne kuoppiion päin tulla opiskellee? :)

Vastaa
Inka 23.5.2013 at 19.16

:D :D EN kestä miten ihanasti kirjotit, murteet on kyllä mainioita! :) Ja ravitsemustiedettä, oli vissiin joku muukin ollu kokeessa…

Vastaa
Matkahaaveilijat 23.5.2013 at 15.38

Heipsan!

Oon jo pitkään seuraillut blogiasi, sattuman kautta tänne joskus päädyin jostain toisesta matkablogista :) Ajattelin että on vihdoin ja viimein aika jotain kommentoidakki ja ilmiantaa itseni :D Kovasti oon tykännyt sun kirjoitustyylistä ja kuvista ja ihmettelen kuinka jaksat niin usein tänne kirjotella. Aloitettiin mieheni kanssa jokin aika sitten oma matkablogi, mutta vielä on paljon oppimista kaikenlaisessa, mm. kirjoitusaktiivisuudessa ;)

Mutta siis, kiva on aina lueskella sun kertomuksia ja ihan lemppareita on USA roadtrip jutut! Suunniteltiin ihan vakavissaan tälle keväälle mieheni kans roadtrippiä sinne, mutta se nyt sitte kuitenki siirty ens vuodelle (toivottavasti ei paljo pidemmälle). Mutta ihanaa kun saa lueskella toisen suunnitelmia ja kerätä vinkkejä talteen tulevaa varten :)

– Krisse

Vastaa
Inka 23.5.2013 at 19.19

Moikka Krisse,

ja kiitti kommentista! Aivan tosi kiva kuulla että oot tykänny lueskella mun juttuja. :) Ja mulla tää kirjoitusaktiivisuus on tullut ajan myötä, jotenkin vaan tuntuu että kaikilla tutuilla alkaa olla jo pinna täynnä mun reissulöpötyksiä niin pitää entistä useammin höpötellä täällä blogin puolella. :D

USA Road Tripin suunnittelulle tulee multa yllättävästi peukut, toivottavasti saatte reissun toteutettua! Ja toivottavasti saatte hyviä vinkkejä meiltä. :)

Vastaa
Tiina M. 23.5.2013 at 18.31

Hyvä jos matka meni hyvin ja harmi etten päässy seuraksi! Mutta jos hyvin käy niin luultavasti ehitään tavata Kuopiossa jatkossa vielä monta kertaa :) Eli peukkuja pietään pystyssä Pmäelläkin :)

Vastaa
Inka 23.5.2013 at 19.21

Heh, niinpä! Mää ainaki luotan siihen että hyvin meni, Karim ei tosin ite ollu ihan niin luottavainen. Niin ja me Tytin kans päätettiin jo että jos nää haluat muuttaa Kuopioon mutta et ehkä vielä P:n yksiöön niin te voitta Karimin kans perustaa kimppakämpän sitte ko se pääsee sinne! :D

Vastaa
Laura 27.5.2013 at 20.07

Mäkin kävin ekan kerran suomalaisessa Ikeassa juurikin Kuopiossa ja tuntui niin omituiselta nähdä kaikki hinnat euroissa! :D Haaparannalla on kuitenkin tullut käytyä koko lyhyen iän ajan ja sitä on jo niin tottunut vääntelemään kruunuhintoja päässään euroiksi…

Vastaa
Inka 28.5.2013 at 7.59

Haha, niinpä! Olin ihan mielissäni että kaikki oli paljon “halvempaa” kuin Haaparannalla, kun ei tarttenu laittaa valuuttakurssilisää. :D

Vastaa

Jätä Kommentti