Pallontallaajat.net
Valikko

Hääsuunnittelu etenee!

Kirjoittanut Inka 24.5.2013


Häiden saralla on tapahtunut vaikka mitä! Pari viikkoa sitten kyselin teiltä apua kutsujen suunnitteluun, ja sitähän tuli. Perusjuttuja, mutta tosi hyödyllisiä sellaisia. Siitä inspiroituneina päätettiin (tai minä päätin, koska armas sulhoni ilmoitti ulkoistavansa tämän asian sataprosenttisesti mun harteille) vähän koristuksia. Nyt pitäisikin olla aika pitkälti tiedossa, mitä hörvellyksiä vihki- ja juhlapaikkoihin tulee. Jännää!

Homma hoitui hetkessä, sillä me päätettiin meidän häiden teemavärit jo joskus viime syksynä, joten niiden pohjalta oli ihan helppo lähteä liikkeelle varsinkin, kun avustamassa oli ihania ideoita pursuava pinterest-kansio. Kutsuissa ei kuitenkaan olla vielä päästy edes alkuun, mutta muutama idea on muhimassa, joten en usko että niiden ideoinnista tulee mitenkään ylivoimasta, nyt kun teema on tiedossa.

Vähän aikaa sitten olin muuten jo aivan hajalla että vielä vuosi pitäis jaksaa, mutta nyt oon vaan onnellinen, että tulevan vuoden voin käyttää kaikkeen askarteluhömppään, puvunsovituksiin ja muuhun hömpöttelyyn.


Ja kaiken hyvän lisäksi mulla on nyt kaasokin, mikä tekee suunnittelusta kaksin verroin hauskempaa! Saa tosin nähdä tuleeko siitä mitään, kun pitää nauraa kaksin kerroin koko ajan.

Ihanat fiilistelykuvat täältä.

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Matkahaaveilijat 24.5.2013 at 10.00

Voi vitsit, voin niin hyvin eläytyä tuohon tilanteeseen, kun itse menin melkeen tasan vuosi sitten (26.5.) naimisiin! Ja juuri se ristiriita, kun toisaalta ei millään malttanut odottaa häitä, toisaalta se suunnittelu- ja haaveiluvaihe oli myös jotenkin niin taianomaista. Vaikka kyllähän siitä myös stressiä saa aikaseksi ;)

– Krisse

Vastaa
Inka 24.5.2013 at 18.37

Mää oon päättäny että en stressaa. Oliski se niin helppoa! :D Mutta toivottavasti tää suunnitteluvuosi on ihana ja juttuja tulee tehtyä tasasin väliajoin, ettei sitten kaikki keräänny viimiselle viikolle.

Ja onnea hurjasti ekana hääpäivänä! :)

Vastaa

Jätä Kommentti