Pallontallaajat.net
Valikko

Seikkailulla Oritkarissa

Kirjoittanut Inka 24.5.2013

Tää koko viikko on ollu yhtä aurinkoista kesäsäätä, mikä on ollu aivan mahtavaa! Tosin siinä on se huono puoli, että viime viikolla koitin kikkailla töiden kanssa niin, että tein silloin pari tuntia vähemmän, koska tälle viikolle oli luvattu vähän kehnompaa keliä ja fiksuna tyttönä ajattelin, että sateisella ilmalla on kivempi työskennellä kuin auringonpaisteessa. No, tällä viikolla on sitten paahdettu (kirjaimellisesti, hah! :D) töitä arskassa. Tosin ihan samoihin hellelukemiin ei olla päästy ku viime viikolla, ja siitä mun pahasti kärähtänyt selkä on vaan kiitollinen.

Vaikka eilen alkoi olla jo paukut vähissä, piti töiden jälkeen päästä käymään jossain pihalla. Treenikauden loppuminen on niin outoa, kun ennen meillä meni kaikki illat aina treeneissä eikä arki-iltoina ehtiny tekemään juuri mitään, ja nyt kun kausi on loppunu niin oon aivan hukassa että mitä tällä kaikella ajalla tekis! :D No, eiköhän se tästä.

Eiliseksi seikkailukohteeksi valikoitui Oritkari, mikä sijaitsee tässä ihan meidän lähellä, mutta ei olla siltikään käyty siellä ikinä! Pari kertaa ajettu rantsua pitkin, mutta siihen se on jäänyt. Oritkari on siis rantakaupunginosa Oulussa, mikä on mun käsittääkseni pääasiassa teollisuusaluetta (sellutehtaat, mm) ja sen lisäksi siellä sijaitsee Oulun satama ja tulli, mihin kumpaankaan meikäläisellä ei kyllä juuri ole ollut asiaa.


Bongattiin sieltä tuommoinen pikkuinen rantakaistale joka ei välttämättä aivan uimapaikasta käy, mutta toimi mainiosti raittiin meri-ilman nuuhkimispaikkana. Lisäksi pääsin taas testailemaan eilisaamuna kamerastani kaivamia uusia ominaisuuksia, joiden löytämisen jälkeen tää koko peli tuntuu aivan upouudelta. Että kyllä jaksaa yllättää, vielä näin vuoden käytön jälkeen. Tosin ei ehkä yllättäis, jos olisin sillon vuosi sitten jaksanut kahlata sen manuaalin läpi.. No, parempi myöhään kuin ei ikinä!

Oritkari oli ihan makija mesta, mutta en sinne välttämättä menis edes piknikille tien ja niiden aikaisemmin mainittujen tehtaiden läheisen sijainnin vuoksi. Tosin plussaa siitä, että tehtaiden piiput ei näkyneet rantsulle asti, toisin kuin Hollihaassa.

Käsittämätöntä miten sitä on voinut elää niin laput silimillä, että vielä viiden vuoden jälkeen omilta huudeilta löytyy aivan uusia paikkoja!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti