Pallontallaajat.net
Valikko

Suuria uutisia: archie gone lebanon muuttaa!

Kirjoittanut Inka 13.6.2013

Taisin jo blogin facebook-sivuilla vihjaista jokin aika sitten, että uusia jänniä juttuja on tulossa. Nyt on viimein aika paljastaa, että archie gone lebanon muuttaa! Uusi blogikoti löytyi Pallontallaajat.netistä, missä olen työskennellyt jo reilun parin vuoden ajan joten muutto sivuston uuteen blogiyhteisöön tuntuu tosi luonnolliselta ja kivalta jutulta.

Teille jotka ette tiedä, niin pallontallaajat.net on suomalainen omatoimimatkaajille suunnattu nettisivu, joka viettää tänä vuonna kymppisynttäreitään. Niiden kunniaksi sivusto uudistetaan aika lailla täysin, ja uudistuksen yhteydessä lanseerataan myös uusi suomalainen omatoimireissublogyhteisö (huh, mikä sanahirviö!) suositun keskustelupalstan rinnalle. Olen tietysti tästä muutoksesta ihan superinnoissani, enkä malta odottaa miltä se bloggaaminen siellä pallontallaajien puolella tuntuu, tässä kun on jo jokunen vuosi bloggailtu ihan itsenäisesti.

Muutto tapahtuu todennäköisesti tässä viikonlopun aikana tai viimeistään alkuviikosta, ja siitä edespäin blogi löytyy osoitteesta archiegonelebanon.pallontallaajat.net. Vielä blogia ei kuitenkaan kannata käydä kurkkimassa, sillä ulkoasun säätö on aika pahasti kesken… Sen sijaan voittekin ihastella uutta pallontallaajat.netiä, joka tulee näyttämään tältä:

Kunhan blogin siirto tapahtuu, täältä bloggerin puolelta on automaattinen uudelleenohjaus pallontallaajien puolelle. Blogger-tileillä blogia seuraavien on kuitenkin lisättävä uusi osoite bloggerin lukulistaan, mutta muita toimenpiteitä ei tää muutto teiltä lukijoilta vaadi.

Oon ite tosi innoissani blogin muutosta (heh, tosin taisin sen jo mainitakin), toivottavasti tekin jäätte remmiin, vaikka osoite muuttuukin!

Lisää tästä aiheesta

13 Kommenttia

Linda // Lindsays Diaries 13.6.2013 at 18.30

Vau, ihan mahtavaa, kovasti onnea!!! :)

Laitoin sinulle juuri mailia iiisosta palveluspyynnöstä :)

Vastaa
Linda // Lindsays Diaries 13.6.2013 at 18.34

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Vastaa
Inka 14.6.2013 at 8.04

Kiitti Linda! Vastasinkin jo.

Vastaa
Anonymous 13.6.2013 at 20.58

Kai sun vanhat postaukset jää vielä luettaviksi? Oon vasta menossa viime vuoden maaliskuussa, ja tähän mennessä jutut on ollu nii hyviä etten kyl haluu missata yhtäkään! Sulla on tosi hauska tapa kirjottaa, ja varsinki teijän Jenkkien road trip oli sekä kuvineen että juttuineen ihan huippu. :)

Saana

Vastaa
Inka 14.6.2013 at 8.06

Joo vanhat postaukset on itseasiassa siirretty jo joten ei huolta! Ne tosin saattaa näkyä vähän hassusti kun ne säädöt on tehty eri alustalle mutta toivotaan et on suht selkeitä, en oo itekään käyny vielä kurkkimassa.

ihan huippua kuulla että oot tykänny mun jutuista, kiitos! :)

Vastaa
Riikka 13.6.2013 at 23.28

Kuulostaa hyvältä, tsemppiä uusiin haasteisiin ja onnea ;)

Vastaa
Inka 14.6.2013 at 8.06

Kiitti Riikka!

Vastaa
Nella / Kaukokaipuu 14.6.2013 at 9.08

Ihan mahtava uutinen, kuulostaa loistavalata! :) Onnea uuteen kotiin!

Vastaa
inkka 17.6.2013 at 8.00

Jep! Ja jee!!! :)

Vastaa
Pingviinimatkalaiset 14.6.2013 at 10.27

Onnea uuteen kotiin ja perästä sitten kuullaan ;)

Vastaa
inkka 17.6.2013 at 8.00

Jes, tää on niin siistiä!!

Vastaa
NooranElämää 14.6.2013 at 13.21

Onnea blogin uudelle kodille! Palliksen matkafoorumi suuressa kulutuksessa ollut itselläkin. :)

Toivottavasti vaihdat blogin osoitteen blogilistalle.

Vastaa
inkka 17.6.2013 at 7.59

Kiitti onnesta ja muistutuksesta, pitääpä hoitaa heti! :)

Vastaa

Jätä Kommentti