Pallontallaajat.net
Valikko

Terve Pallontallaajat!

Kirjoittanut Inka 17.6.2013

Moikka vaan kaikille! Pallontallaajien uudistuksen myötä archie gone lebanon siirtyi osaksi sivuston blogiyhteisöä ja olettaisin, että siellä ruudun toisella puolella on muutama (hehheh) naama, joka ei ole blogista kuullutkaan. Ajattelinkin siis heti tähän alkuun iskeä pienen esittelyn blogistani, jotta mahdolliset uudet lukijat pääsisivät kärryille siitä, mitä täällä oikein tapahtuu.

eurotrip (473) GRAND CANYON (82) greenwich IMG_0838 – Kopio

Blogin takana häärää 25-vuotias oululainen Inka. Minibudjettireissaamisen lisäksi rakastan ruokaa ja valokuvaamista, ja saankin nämä tärkeimmät intohimoni yhdistymään blogissani (ainakin omasta mielestäni) vallan mainiosti.

Aloitin archie gone lebanonin lokakuussa 2009 saatuani tietää, että pääsin harjoitteluun matkailulehti Mondoon. Vaikka sillä ei ollu mitään tekemistä bloggaamisen kanssa ounastelin, että semmoinen harjoittelupaikka tietää taatusti reissuja. Siinä vaiheessa mulla oli takana jo useampi matka ja ajattelin, että voisi olla hauskaa perustaa matkablogi, mistä kaikki kiinnostuneet sukulaiset ja kaverit voisivat käydä lukemassa mun reissukuulumisia, eikä mun välttämättä tarttis selittää jokaiselle erikseen, mitä milläkin reissulla tapahtui. Tosin en kyllä oo koskaan pannut sitä pahakseni, vaan pälätän kyllä reissuistani mielelläni kaikille jotka vaan jaksavat kuunnella.

Blogin nimestä huolimatta mun reissut suuntautuu lähinnä sinne minne täältä Pohjois-Suomesta halvimmalla pääsee, eli Eurooppaan. Libanonissa on toki tullut useaan otteeseen käytyä suomalais-libanonilaisen poikaystävän perhettä morjenstamassa, joten aivan tuulesta temmattu ei blogin nimi ole. Sen lisäksi oon onnistunut saamaan jonkinaisteisen pakkomielteen Jenkeistä, ja sinne suuntautuukin mun seuraava reissu, joka on elokuun mittainen road trip, tosin jo osa kaksi.

Archie gone lebanon ei kuitenkaan oo pelkkää reissaamista ja matkailuun liittyviä juttuja, sillä välillä kirjoittelen postauksia myös esimerkiksi ruuasta ja kuulumisista, sekä ens vuonna järjestettävistä häistä (jee!). Pääpaino on kuitenkin reissujutuissa, mutta koska tykkään päivittää blogiani melkein päivittäin ei reissujuttuja aina riitä, ja oonkin kokenut luontevaksi heittää väliin aina vähän arkipäiväisempääkin juttua.

IMG_0880 LIBANON (67) libanon LOS ANGELES (28) Pariisi (146) portugali SAN FRANCISCO (261)

Muuton myötä tänne siirtyi myös koko blogiarkisto, joten parhaimman kuvan archie gone lebanonista saatte tietysti vanhoja postauksia selailemalla. Tervetuloa remmiin, toivottavasti viihdytte!

Vanhoille lukijoille tiedoksi: uusi osoite on nyt päivitetty blogloviniin ja blogilistalle. Jos haluat lukea blogia blogger-tilin kautta, lisää osoite archiegonelebanon.pallontallaajat.net blogger-lukulistalle lukuluettelon lisää-painikkeen kautta. Kirjoita blogin osoite “lisää url-osoitteesta” -kohdan alapuolelle ja klikkaa LUE, niin blogin pitäisi päivittyä automaattisesti myös bloggerin lukulistalle.

Ulkoasun yksityiskohtien säätämisessä menee varmaan vielä pari päivää, mutta tällä hetkellä blogin pitäisi kuitenkin olla jo luettavassa kunnossa. Miltäs tää meikäläisen uusi blogikoti vaikuttaa?

Kuvat on mun lempparireissuilta parin viime vuoden ajalta

Lisää tästä aiheesta

6 Kommenttia

Ninni 17.6.2013 at 11.25

Aivan ehdottomasti seuraan sun blogia tännekin! :)
ps. ihania kuvia <3

Vastaa
inkkap 17.6.2013 at 21.26

Jee, huippu kuulla! <3

Vastaa
Tiina 17.6.2013 at 18.14

Hyvältä näyttää :) Hei mites tuo blogin siirto onnistui Palliksiin? Oon joskus miettinyt moista, mutta ajatellut että se saattaa olla ihan liian kimuranttia…

Vastaa
inkkap 17.6.2013 at 21.27

Jes! Tosi helposti meni, hoitivat ylläpidon puolelta siirron (kaikki vanhat postaukset kommentteineen) ja mun ei tarvi muuta kuin muokata ulkoasu miellyttäväksi, tosin siihenkin oon saanu aika mukavasti apua. Mukaan vaan! :)

Vastaa
Kea 17.6.2013 at 22.18

Onko toi yks kuva muuten Belgradista? se missä katot kiikariin jokien luona – muistaakseni siellä oli kovin ton näköinen paikka…

Mielenkiinnolla seuraan sua tällä Pallontallaajissakin, vaikka taisin kyllä käydä spämmäämässä sua viime viikon miitin jälkeen kommentein oikein kunnolla siellä Bloggerin puolella! :)

Vastaa
inkkap 17.6.2013 at 22.43

Joo, vähän sulla on tarkat silimät!! :D Belgradista se on viime vuoden toukokuulta, oli kyllä semmoinen kaupunki että sinne pitää päästä uudelleen.

Ja haha, kiitti spämmistä! Vähän nauratti sillon yöllä ko miitin jälkeen silimät sikkuralla lueskelin niitä sun kommentteja.

Vastaa

Jätä Kommentti