Pallontallaajat.net
Valikko

Matkabloggaajien kesken

Kirjoittanut Inka 18.6.2013

Viime viikon Helsingin-reissu oli kohokohtia täynnä. Reissu alkoi melko makeissa merkeissä, sillä meillä oli torstai-illalle sovittuna reissubloggaajamitti, joka oli mun osalta jo toinen laatuaan. Kuinka se voikaan olla niin vapauttavaa päästä juttelemaan loputtomasti reissuista, bloggaamisesta ja valokuvaamisesta tyyppien kanssa, jotka jakaa niihin samankaltaisen intohimon?

_DSF5239

Tällä kertaa mukana oli paitsi Milla ja Nella sekä ihana hostini Ulla, mutta myös muun muassa Juhana ja Kea. Illan aikana miittimestassa pyörähti myös pari muuta naamaa. Ilta meni kuten arvasinkin: reissufiilistellessä todella nopeasti. Saavuttiin Ullan kanssa paikalle vähän myöhässä, ja yhtäkkiä olikin jo aika lähteä. Siinä välissä ehdittiin onneksi vaihtaa paitsi kuulumisia, myös reissusuunnitelmia ja -vinkkejä. Kuinka sattuikin, että meistä kaikilla muilla paitsi pingviinimatkalaisilla oli aivan nurkan takana reissu jenkkilään, ihan hullua!

Vinkkien lisäksi tarjoiltiin toisillemme kameravermeitä testattavaksi, tai oikeastaan niin tekivät kaikki muut paitsi minä, sillä x100:n kanssa ei paljon linssejä vaihdella. Naureskeltiinkin, että harvoin sitä on noin pätevää kuvauskalustoa saman pöydän äärellä tuollaisella volyymilla. Päteviä olivat myös valokuvaajat, ja taisipa kokeneemmat kuvaajakonkarit vähän avittaa hommaan vasta tutustuvia kullanarvoisten vinkkien muodossa.

_DSF5249 _DSF5217 _DSF5229 miitti1 _DSF5245

Kiitos tästä, jälleen kerran! Otetaan uusiksi taas, kun meikäläisen nokka näkyy Helsingissä päin. Miittifiiliksiä voi käydä tsuumailemassa myös Ullan ja Nellan blogeista.

Ja pallontallaajien blogiyhteisö kasvaa, mukaan liittyi nimittäin myös upea Pingviinimatkat! Tervetuloa remmiin Milla ja J!

Lisää tästä aiheesta

6 Kommenttia

Nella 18.6.2013 at 11.08

Oli kyllä aivan mahottoman ihanaa nähdä teitä kaikkia taas pitkästä aikaa, kiitos vaan kovasti myös omasta puolestani! Kivoja fotoja ja hetkiä oot saanut taltioitua myös. (: Voi että!

Ja hitto, oon niin iloinen että Pingviinimatkat tuli mukaan remmiin, jes!

Vastaa
inkkap 18.6.2013 at 12.53

Mää oon kans fiilistelly pingviinimatkoja tässä koko aamun, jee! :))

Ja oli ihan huikee ilta, en tiiä pärjääkö tässä sinne syyskuulle asti, kun tuntuu että on yhden reissubloggaajakälätysillan jälkeen ihan kuin uus ihminen!

Vastaa
Pingviinimatkalaiset 18.6.2013 at 19.59

Vähänkö huikeeta ettei tartte tartte täällä meidän kaksin fiilistellä, kun te ihanaiset ootte noin täysillä messissä! Täällä fiilis on, kuin olisi saatu just avaimet uuteen kotiin ja nyt ensimmäistä kertaa ollaan tultu sitä ihmettelemään. Tosin joku on jo kantanut “kalusteetkin” valmiiksi, eli ei tartte kuin järkkäillä paikat oman näköiseensä kuntoon :D

Vastaa
inkkap 18.6.2013 at 21.53

Haha, niin hyvä kielikuva! Tervetulua ja toivottavasti viihdytte. :)

Vastaa
eve 18.6.2013 at 12.03

Voih, ihania!! Toivottavasti pääsen ens kerralla mukaan!

Vastaa
inkkap 18.6.2013 at 12.54

Olit Eve meidän ajatuksissa torstaina, onnea ihan hillittömästi kääröstä! <3

Ens kerralla sitten! Ja toivottavasti määki pääsen sitte.

Vastaa

Jätä Kommentti