Pallontallaajat.net
Valikko

Kaaso kävi kylässä

Kirjoittanut Inka 19.6.2013

Nyt on kuulkaas hääsuunnitteluinto huipussaan, sillä armiain kaasoni kävi juuri kylässä ja tuota vierailua vois kutsua jo ensimmäiseksi hääsuunnittelupaltsuksi!

camarillo-wedding20120915_04 camarillo-wedding20120915_18 wed1 camarillo-wedding20120915_66

Briiffasin mimmille oikeastaan kaikki mitä ollaan tähän mennessä suunniteltu ja oli jotenkin tosi ihanaa saada kuulla mielipiteitä ja ehdotuksia tyypiltä, jolle kaikki ideat on vielä uusia eikä moneen kertaan joka suuntaan pyöriteltyjä. Ilta meni oikeastaan täydellisesti: eka saatiin kaason kanssa hömpöttää tyttöjen juttuja ihan täydestä sydämestä ja fiilistellä niin kenkiä kuin mekkojakin, ja Karim tuli sopivasti kotiin siinä vaiheessa, kun jutut oli sillä tasolla että sekin jaksoi kuunnella.

Sulhon ja kaason kanssa keskusteltiin myös illalla tarjottavista juomista, ja mun ei mitään viinejä -periaate sai vaihtua ehkä jos niissä on joku tarina -ajatukseksi, ja meillä saattaakin olla ruuan kanssa myös viiniä, niin perinteistä kuin se onkin. Aluksi ajattelin, että koska kumpikaan meistä ei ikinä juo viiniä, tuntuis vähän teennäiseltä tarjota sitä ruuan kanssa ihan vaan sen vuoksi, että niin on tapana. Me ei kuitenkaan tehdä montaa muutakaan juttua niin kuin on tapana, niin miksi sitten tarjottaisiin vieraille viiniä. Noh, nyt ehkä saadaan niille viineille joku ajatus, niin se ei tunnu enää niin teennäiseltä. Ja eipä sillä kuitenkaan oo loppujen lopuksi mulle niin väliä, joten viiniä vieraille jos ne sitä haluaa!

camarillo-wedding20120915_19 camarillo-wedding20120915_49 camarillo-wedding20120915_37 wed4 camarillo-wedding20120915_47

Muutenkin hommat ovat edistyneet aika kivasti, sillä mulla on jo oma asu aika hyvällä mallilla, kun hankittuina on jo kengät, neuletakki illaksi ja siihen sopiva vyö sekä helmakangas, joka on varmasti se koko puvun kallein osuus. Että tässä otetaan pieniä askelia kohti sitä kokonaisuutta, mutta onneksi aikaa on sen verran mukavasti että ei ainakaan tartte stressata mistään!

Kuten täällä blogin kommenttilootassa jo monet teistä vinkkasi, sovittiin kaason kanssa että mennään yhessä sovittelemaan pukuja sillä silmällä, että sopiiko suunniteltu malli mun kropalle lainkaan. Pitänee siis soitella huomenissa oululaisiin hääpukuliikkeisiin ja varata sovitusaika, ihan hullun jännää! Vähän kyllä itken ainakin pari viikkoa, jos se ihana ihana suunniteltu mekko ei passaakaan mun ylle.

Tämmöisiä sekalaisia hääjuttuja tänään, ihanaa kun homma etenee!

Supersöpöt inspiskuvat täältä

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Ellu 27.6.2013 at 22.04

En usko, että itket.. Nimittäin saattaa iskeä ahaa-elämys, että onneks tuli sovitettua eikä tuhlattua ihanaa kangasta pukuun, joka ei sopiskaan. Mut toivottavasti käy niin hyvin, että se unelmamekko istuu kuin hanska sulle! :)

Vastaa
inkkap 28.6.2013 at 7.21

Ihan hyvä pointti! :D Mutta veikkaan että pari kyyneltä pitää tirauttaa joka tapauksessa, ihan vaan huvin ja urheilun vuoksi, oli lopputulos mikä hyvänsä. Ja toivotaan todellakin, että se on tuo jälkimmäinen. :)

Vastaa

Jätä Kommentti